Caddeler Otoparka döndü

Ardahan´da Cadde ve sokaklar otoparka döndü, gelişi güzel park edilen araçlar yaya ve araç trafiğini olumsuz etkiliyor.

4.02.2021 12:53:52 0
Caddeler Otoparka döndü

Bedrettin Şuay

Ardahan´da yeterince otopark olmayınca vatandaşlarda araçlarını caddelere gelişi güzel park ediyor. Gelişi güzel park edilen araçlar yaya ve araç trafiğinin yanı sıra temizlik çalışmalarını aksatıyor. 

Vatandaşlar ise bir kaldırımdan diğerine geçmek için akla karayı seçiyor. Trafik ekiplerinin uyarısını dikkate almayan sürücüler, araçlarını park ederek ortadan kayboluyor. Zaman zaman park edilen araçlar yüzünden trafik aksarken, trafik ekipleri ise araç trafiğini düzene sokmak için yoğun çaba sarf ediyor. 

Ardahan´da yıllardan beri çözülmeyen gelişi güzel park sorunun kapalı otoparklar yapılarak çözüleceğine inanan vatandaşlar, bazı işyeri sahiplerinin ise yola çeşitli malzeme koyarak trafiği içinden çıkılmaz bir hale sokmasına ise anlam veremediklerini belirtiyorlar. 

Kentte trafiğin en yoğun olduğu caddelerden Kongre Caddesi, Atatürk Caddesi, adeta otoparka döndü. Ardahan´da park sorunun ne zaman çözüleceği ise bilinmiyor. Bütün cadde ve sokaklar bir şekilde işgal edilmiş, bir tarafta araçlar, bir tarafta kaldırım işgalleri Sık sık park edilen araçların, bu sorununu yetkililerin kısa sürede çözüme kavuşturması isteniyor.

 

 


1

Ardahan’ın en genç muhtarı mazbatasını aldı

2

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı Ölçekte okulları ziyaret etti

3

Göle Belediyesi tabelasına “T.C.” ibaresi eklendi

4

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak: Faruk Demir’i örnek alacağız

5

Kaymakam İpek'ten Başkan Azizoğlu'na ziyaret