Buz sarkıtlarına özel çözüm

Ardahan’da çatılarda oluşan buz sarkıtları ve kar kütleleri can güvenliğini tehlikeye sokacak boyutlara ulaşınca bina yöneticileri harekete geçti.

GÜNCEL 13.02.2024 14:57:00 0
Buz sarkıtlarına özel çözüm

Ardahan’da bina yöneticileri, binaların çatılarında oluşan ve tehlike saçan buz sarkıtlarını kendi imkanlarıyla temizliyor. Ardahan Belediyesi şehir içi yolları temizleme çalışmalarına yoğunlaşırken, çatılarda oluşan buz sarkıtlarını temizleme çalışması için bina yöneticileri harekete geçti.

Ardahan’da son 55 yılın en yağışlı kış mevsimi yaşanırken kar yağışının ardından etkili olan soğuk havayla birlikte binaların çatılarında kar kütlesi ve buz sarkıtları oluştu. 

Belediye ekipleri çatı temizliğinde yetersiz kalırken bazı bina yöneticileri, vatandaşları tehlikeye atmamak için çatılarda oluşan buz sarkıtlarını ve kar kütlelerini temizleme çalışmaları başlattı.

Ardahan’da bina temizliği, apartman yönetimi gibi birçok alanda faaliyet yürüten Doğu Temizlik firması, yöneticiliğini yaptıkları binaların çatıları kendi imkanlarıyla kiraladıkları vinçle temizleniyor.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak