BUNGALOV EVLER MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Kura Nehri kıyısında yaptırılan bungalov evler misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

GÜNCEL 18.07.2023 17:24:00 0
BUNGALOV EVLER MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Kura Nehri kıyısında yaptırılan bungalov evler misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Ardahan Belediyesi tarafından başlatılan 10 adet Bungalov evlerin yapımı tamamlandı. Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) destekli "Kültür, Doğa, Turizm Üçgeninde Yaşam Vadisi" projesi kapsamında Kura Nehri’nin kenarında yapılan Bungalov evler ve restoran, yaz ve kış turizmine büyük katkı sağlayacak.

Ardahan Belediyesi tarafından ‘Kür Boyu Spor ve Dinlenme Koridoru’ projesi kapsamında Kura Nehri’nin kıyısı, Bungalov evler, peyzaj, yeşillendirme ve aydınlatma çalışmaları, yaya yürüyüş yolu ve yapımı devam eden bisiklet yolu projesi ile yaşam alanına dönüştürüldü.

Kentte, turizme dayalı ekonomiyi güçlendirmek, şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin daha fazla vakit geçirmesini sağlamak için Kura Nehri kıyısında yapımı tamamlanan Bungalov evler doğayla iç içe tatil yapmak isteyenleri ağırlayacak.

Ardahan Belediyesine bağlı Salih Aktürk Sosyal Tesisleri içerisinde ki Bungalov evler, yaz ve kış turizmde önemli yere sahip olacak. Yapımı tamamlanan 10 adet Bungalov ev kısa zamanda açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak. 4 bin 258 metrekare alandan yapılan 10 adet Bungalov evler 85 metrekareden oluşuyor.

Tesisi çevreleyen alanda bulunan kamelyalar, nehir kenarında oturma imkânı sunuyor. Ayrıca tesisin içinde bir çocuk parkı da bulunuyor.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!