Bu sesi duyun: Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümü mezunları yeterli atama bekliyor

Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümünden mezun olan binlerce kişi, atama talebinde bulunarak farklı bir eylem ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

GÜNCEL 18.10.2023 15:38:00 0
Bu sesi duyun: Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümü mezunları yeterli atama bekliyor

Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümünden mezun olan binlerce kişi, atama talebinde bulunarak farklı bir eylem ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Atama bekleyen binlerce mezun, 81 ilde fidan dikme etkinliği ile seslerini duyurmaya çalıştı. Yeterli alım yapılamadığı için yaklaşık 30 bin Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümünden mezun olmuş kişi, yeterli atama bekliyor.

Mezunların oluşturduğu topluluk atama çağrısında bulunarak, “Çağrı merkezi hizmetleri bölümü mezunları, zorlu üniversite eğitimi (teorik, uygulamalı ve yazılı)  devletimize hizmet etmek için KPSS'den aldığımız yüksek puanlara rağmen yeterli düzeyde alım yapılmadığı için 30 bin Çağrı Merkezi hizmetleri bölümü mezunları (3499kodlu) mağdur olmaktadır. Bizler gerekli her eğitimi teorik ve uygulamalı olarak ve bu işin bilincinde olarak eğitimlerimize yeteri özeni göstererek tamamladık.112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine yapılan alımlar 3001 koduna sahip herhangi ön lisans ve lisans bölümünden mezun olan öğrenciler de müdahil olmaktadır. Haliyle “Çağrı Merkezi Hizmetleri” mezunu öğrencilerin KPSS ile sahip oldukları tek kadroya atanma şansları da oldukça azalmaktadır. 2023-2024 yılları arasında 112 AÇM’lere alım olacak mı ve kaç kişilik bir alım olacak? Kaç âdeti çağrı merkezi mezunlarına verilecektir? Yeni düzenleme ile olacak alımın tamamı bölüm mezunlarına verilecek mi veya verilen oranda artış olacak mı? Biz 112 acil çağrı merkezlerine yapılan alımlarda sadece çağrı merkezi hizmetleri mezunlarının alınmasını talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak