BU ŞEHRİN TAKIMINA SAHİP ÇIKIN!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Serhat Ardahanspor 2022-2023 sezonu öncesi geçtiğimiz yıllarda yaşadığı tesis ve barınma sorunlarının yeniden yaşamaması için Valilik, Belediye, iş insanları, STK ve siyasi parti temsilcilerine büyü

SPOR 26.06.2022 13:01:00 0
BU ŞEHRİN TAKIMINA SAHİP ÇIKIN!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Serhat Ardahanspor 2022-2023 sezonu öncesi geçtiğimiz yıllarda yaşadığı tesis ve barınma sorunlarının yeniden yaşamaması için Valilik, Belediye, iş insanları, STK ve siyasi parti temsilcilerine büyük görev düşüyor.

Bir avuç insanın kendi öz imkanlarıyla sahiplendiği ve bu güne kadar getirdiği Serhat Ardahan Spor, Ardahan’ın göz bebeğidir, markasıdır, tanıtım yüzüdür, havasıdır,  ruhudur ve tek sosyal etkinliğidir.

2022-2023 sezonu öncesi Ardahan’a gelen kulüp başkanı Aykut Karagöz, takıma sahip çıkılması için destek çağrısında bulundu. 30 yıldır İl olan ancak Türkiye’de profesyonel takımı olmayan tek yer maalesef Ardahan ilimizdir. Karınca kararınca her kes Serhat Ardahanspor’a destek ve katkı sunsun. Bu konuda adım atan ve heyecanlı olan yönetici arkadaşlarımıza sahip çıkalım ve moral verelim. Mesele Ardahan ise, son kale Ardahan ise, Aykut Karagöz Başkanlığında ilimizi hak ettiği 3. Lige çıkarmak için daha ne duruyoruz?


1

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

2

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK

3

Veteriner Hekim Akın Saraçoğlu, Vali Çiçek'e kendi yazdığı kitabı hediye etti

4

Ardahan'da sınıflar, 23 Nisan için süslendi

5

Başsavcı Karabulut’tan 23 Nisan mesajı