BU ÇIĞLIĞA KULAK VERİN

Gönül Akın Karasu; ?Ailece karantinadayız, ilçeye inemiyoruz şu an 7 kişi aynı evde kovitliyiz. Bizim acil dezenfektan, yemek, maske ve kolonyaya ihtiyacımız var?.

17.10.2020 11:23:13 0
BU ÇIĞLIĞA KULAK VERİN

Ankara´da ikamet eden hemşerimiz Gönül Akın Karasu´nun Göle İlçesine bağlı Koyunlu (Kondik) Köyünde yaşayan babası geçtiğimiz hafta hakkın rahmetine kavuşmuştu.

Merhum babasının cenazesinin defni için köye gelen Akın ve Karasu aileleri, yeni tip koronavirüs Covid-19 pandemisine yakalandı. Test sonuçları pozitif çıkan Akın ve Karasu ailesi, kendilerine uzanacak yardım eli bekliyorlar.

Ardahan ve Göle Belediye Başkanlarına seslenen Gönül Akın Karasu, yaptığı paylaşım hakkında şu ifadeleri kullandı: ?Covit test sonucum pozitif çıktı, benimle temas veya aynı ortamda bulunan kendini izole etsin. Cenaze ve taziyeye kim geldi kim görüştü çoğunu tanımıyorum hatırlamıyorum bilginize. Şu an köyde karantinadayım, ilaçlarla umarım atlatırım solunum ve öksürük sıkıntısı çekiyorum. Filyasyon ekibi ilaç getirdi fakat ağrı kesici yok ateş düşürücü yok çok perişanım. Annem 80 yaşında onu hastaneye kaldırdık, abilerim ve ablalarım hep kovit, ailece ne yemek yapan var ne kapımızı köyde açan komşular var doğal olarak. Biraz önce amcamın kızı Ardahan´dan yemek yapıp eşi bu saatte taa köye bıraktı. Buranın belediyelerinde iş yok, insan bi sahip çıkar ailece karantinadayız. İlçeye inemiyoruz şu an 7 kişi aynı evde kovitliyiz.  Bizim acil dezenfektan, yemek, maske ve kolonyaya ihtiyacımız var.?


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı