BTP’DE ARDAHAN İL BAŞKANLIĞI İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) heyeti Ardahan’a geldi.

GÜNCEL 10.10.2022 16:30:00 0
BTP’DE ARDAHAN İL BAŞKANLIĞI İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) heyeti Ardahan’a geldi. Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Ardahan İl Başkanlığı için yapılanma sürecini başlattı. Bu kapsamda Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan yardımcıları Bilal Karamuş ve Sabri Terzi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Selim Oktay ile Ardahan İl Müfettişi Ali Örpek istişarelerde bulunmak üzere Ardahan’a geldi.

Bağımsız Türkiye Partisi heyeti Ardahan İl Başkanı olarak atanan 27 yaşında ki genç iş insanı Ozan Kaya ile bir araya geldiler. Toplantıda yapılan istişareler sonucunda, yapılanma sürecinin tamamlanmasıyla birlikte İl Başkanlığının açılacağı bildirildi.  Toplantının ardından heyet esnaf ziyaretlerinde bulundu.

BTP Ardahan İl Başkanı Ozan Kaya şunları söyledi; “Bizler Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) olarak ülkemizin daha iyi yerlerde ve şartlarda olabileceğini biliyoruz ve bunun için gerekli girişimleri yapmaya da her zaman hazırız. Bizi ziyaret eden, Genel Başkan Yardımcımız Bilal Karamuş, Genel Başkan Yardımcısı Sabri Terzi, Teşkilat Başkan Yardımcısı Selim Oktay ve Ardahan İl Müfettişi Ali Örpek’e ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Ben ve ekibim ülkem ve partim için elimden geleni yapacağım. Kısa süre içerisinde de partimizin Ardahan il Başkanlığı merkezini açacağız” dedi.


1

ARDAHAN SAĞLIKTA BEKLENEN İMZALAR ATILDI

2

Üniversite öğrencilerinin sorunları masaya yatırıldı

3

Ardahan'da şehit Anneleri yalnız bırakılmadı

4

Serhat Ardahanspor başkanından Vali Çiçek’e ziyaret

5

Şoförler Odası Başkanı Özer, zam dedikodularına ilişkin konuştu