Böyle Düğün görülmedi ! Festivali gölgede bıraktı…

Çıldır İlçesinin tanınan ve sevilen ailelerinden Karahan ailesinin değerli oğulları Dural Karahan ile Güzel ailesinin biricik kızları Selcan hayatlarını birleştirdi.

GÜNCEL 19.07.2022 09:32:00 1
Böyle Düğün görülmedi ! Festivali gölgede bıraktı…

Çıldır İlçesinin tanınan ve sevilen ailelerinden Karahan ailesinin değerli oğulları Dural Karahan ile Güzel ailesinin biricik kızları Selcan hayatlarını birleştirdi. Görkemli törenle dünya evine giren Dural Karahan ve Selcan Güzel konukları ile birlikte unutulmaz bir gün yaşadılar. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün adeta festivale dönüştü.  

Aynı zamanda Çıldır Aşık Şenlik Mahallesi Muhtarı olan Çıldır’ın tanınmış simalarından Dural Karahan muhteşem bir törenle, mutluluğa yelken açtılar. Düğünde Ardahan, Çıldır, Kars, Erzurum olmak üzere bölgenin tanınmış siyaset, işadamı bürokrat ve STK’lar bir araya geldi. Peri masalını andıran genç çiftin düğününe yaklaşık 2 bin 500 davetli katıldı. 

DÜĞÜN FESTİVALİ DÖNÜŞTÜ

Karahan ve Güzel ailelerinin davetlileri kapıda karşılayarak örnek ev sahipliği gösterdiği dillere destan düğün töreni, aynı gün Göle Kaşar Festivali ve Bülbülhan festivalin olmasına rağmen davetlilerle doldu taştı. Festivali aratmayan düğüne katılan konuklara yemek ikramında bulunuldu. Yaklaşık 2 kilometrelik konvoy sonrası  Havai fişek eşliğinde düğün alanına gelen gelin ve damat, davetlileri selamlayarak alkışlarla yerini aldı. Dans pistine çıkan Dural-Selcan Karahan  çiftinin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. 
Muhteşem düğünde unutulmaz anlara tanıklık eden davetliler daha sonra mahalli sanatçıların müzik eşliğinde söylediği şarkılar ile coştu. Gecenin geç saatlerine kadar halayların çekildiği düğünde genç çift davetlilerle tek tek ilgilenip, gülen yüzleriyle davetlilerin hoşça vakit geçirmelerini sağladılar.

Düğüne katılım sağlayan herkese teşekkür eden Dural-Selcan Çifti, "Mutluluk paylaşıldıkça artar. Konuklarımız bizleri bu mutlu günde ve bu güzel günümüzde yalnız bırakmadılar. Çok değerli aile büyüklerimiz ve birbirinden değerli davetlilerimizi ağırlamak bizleri onurlandırdı. Düğünümüze ayrı bir mutluluk kattılar. Tüm herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.


Gürman Gökdağ
31.07.2022 01:12:09
Hayırlı uğurlu olsun, muhteş bir düyün oldu , gençlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Siz ARDINDAN MEDYAYIDA kutluyorum gördüklerinizi de olduğu gibi yazmış ve yansıtmışsınız teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle GÜRMAN GÖKDAĞ

1

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

2

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

3

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

4

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

5

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi