BİZLER BURADAYIZ, ONLAR NEREDE?

27. Dönem İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Levent Pehlivan ve 27. Dönem MHP Ardahan Milletvekili adayı Sevim Köseliören, bir araya gelerek Ardahan sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunup, çözüm ve proje odaklı nasıl çalışabilir hakkında güzel h

3.11.2020 17:39:08 0
BİZLER BURADAYIZ, ONLAR NEREDE?

27. Dönem İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı Levent Pehlivan  ve 27. Dönem MHP Ardahan Milletvekili adayı Sevim Köseliören, bir araya gelerek Ardahan sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunup, çözüm ve proje odaklı nasıl çalışabilir hakkında güzel hoş sohbette bulundular.

Pehlivan ve Köseliören, 24 Haziran 2018 Milletvekili seçimlerinin ardından kendilerinin, Ardahan´da olduklarını ve bir yerlere gitmediklerini söyleyip; Ardahanlılarla birlikte yağmuru, soğuğu ve bir lokma ekmeğimizde varsa paylaşmaya devam ettiklerini dile getirdiler.

Ardahan´da eksik çalışma ve halka kulak verilmediğinden dolayı Milletvekili adayı olduklarını belirten Pehlivan ve Köseliören bu durumun halen daha devam etmesi bizleri üzmektedir.

24 Haziran 2018 Milletvekili seçimlerinde kendi partilerinden aday gösterilen Pehlivan ve Köseliören, seçim zamanı ev ev dolaştık. Ardahan´da yaşadığımız için Ardahan´ın sorunlarını yakinen biliyoruz. Halkımız bizi seçmedi. Vatandaşlar AK Parti ve CHP adaylarına oy verdiler. Fakat bunlar yine başaramadı. CHP´den Milletvekili olan Öztürk Yılmaz, CHP´den ayrılarak kendine parti kurdu. Ardahan´a hiçbir emeği hizmeti olmadı.

AK Parti Milletvekili Orhan Atalay ise kaç dönemdir milletvekilliği yapıyor, Ardahan´ın durumu ortada. Biz seçimde kaybettik ama Ardahan´ı terk edip Ankara´ya yerleşmedik. Kışında, yazında yine Ardahan´da yaşamaya devam ediyoruz. Biz seçim kaybettik ama hiç kimseye küs değiliz. Memleket bizim. Memleketimiz de var olduğumuz sürece sahip çıkıp, savunmaya ve çözüm üretmeye devam edeceğiz dediler.


1

Türkiye'nin ilk yapay zeka destekli kalkınma kitabı yayımlandı

2

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

3

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

4

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

5

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı