Bisiklet sezonu tamircilerin yüzünü güldürdü

Bisiklet sezonu, bisiklet tutkunlarının olduğu kadar tamircilerinde yüzünü güldürdü

GÜNCEL 16.06.2022 17:38:00 0
Bisiklet sezonu tamircilerin yüzünü güldürdü

Haber: Bedrettin Şuay

Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte açılan bisiklet sezonu, bisiklet tutkunlarının olduğu kadar tamircilerinde yüzünü güldürdü. Okulların yaz tatiline girmesine bin gün kalması nedeniyle bisikletlerini tamir etmek ve yedek parça almak isteyen çocuklar, tamircilere akın edince bisiklet tamircilerinin yüzü de gülmeye başladı.

Ardahan’da yıllardır bisiklet tamiri işiyle uğraşan Ayhan Kılıç, yaptığı açıklamada havaların ısınmasıyla işlerinin açıldığını belirterek, Biz tamir ve bakım yapıyoruz şu anda, satış yapmıyoruz. İnsanlar Ardahan’da genel olarak keyif için bisiklete biniyor. Sürekli bisiklet kullananların ayda bir defa bisikletini bakıma götürmesini tavsiye ediyoruz dedi.

Özellikle Bisikletin bakım maliyeti arızasına göre değiştiğini belirten Kılıç, burada normal bir bakımı 100-150 lira civarında yapıyoruz. Bu fiyat her bisiklet için geçerli değil tabi bazı bisikletler de çok sorun oluyor; akort yapmak gerekiyor, fren telleri ve pabuçların değişmesi gerekince fiyat maliyeti artıyor dedi.

 


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti