BİR EVE İKİ KEZ GİRDİ, YAKAYI ELE VERDİ

JASAT DEDEKTİFLERİ HIRSIZLIK OLAYINI ÇÖZDÜ!

GÜNCEL 20.01.2022 15:21:00 0
BİR EVE İKİ KEZ GİRDİ, YAKAYI ELE VERDİ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da JASAT dedektifleri faili meçhul hırsızlık olayını çözerek faillerini yakaladı.

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde iki farklı tarihte girdiği evden çok sayıda ziynet ve kişsel eşya çaldığı belirlenen hırsız yakalandı.

Olay, 8 Kasım-5 Aralık 2021 tarihlerinde Ardahan Çıldır Suhara Mahallesi Sağlık evi lojmanlarında gerçekleşti. Sağlık evi görevlisinin yağmalanan evinden çok sayıda ziynet eşyası ile kişisel eşyalar çalındı.

Sağlık görevlisinin şikayeti üzerine harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Olay yeri inceleme ekipleri ve  JASAT dedektifleri olay faillerinin yakalanması ve mağdurun çalınan eşyalarının bulunması amacıyla gerekli çalışmalara başladı.

Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde yapılan çalışmalar ve teknik incelemeler neticesinde olay faili olan şüphelinin kimlik bilgilerine ulaşacak deliller elde etti. Elde edilen delillerin incelemesi sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştiren olay failinin aynı mahallede ikamet eden şüpheli bir şahıs olduğunu tespit etti.

18 Ocak 2022 günü Adli makamların talimatları ve koordinesinde kimlik bilgileri tespit edilen şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde arama yapan ekipler, mağdurun evinden çalınan; bisiklet, bilgisayar, cep telefonu, kamera, saat, banka kartları, kolye yüzük, küpe ve diğer kişisel eşyalar şüphelinin evinde ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Yakalanan 1 şüpheli ise gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Ardahan Kapalı Cezaevine teslim edildi.


1

“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı

2

Damal mesire alanında temizlik çalışması

3

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

4

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

5

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti