Bir asırlık çınar hayata veda etti

105 yaşındaki Feryal nene bu uzun yaşam ömründe hiç doktor yüzü görmezken, torunun torununu da gördü. Ardahan’da yaşayan Feryal nine dün akşam saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

GÜNCEL 16.12.2021 15:42:00 0
Bir asırlık çınar hayata veda etti

Badrettin Şuay

Uzun yaşam şehri Ardahan’da 105 yaşındaki Feryal Avşar, Atatürk Mahallesi’ndeki evinde hayata gözlerini yumdu. Feryal Avşar’ın sağlıklı ve uzun yaşamasının sırrı canabi hakkın verdiği sağlığa ve organik beslenmesine borçlu olduğunu belirtirdi. 105 yılık ömrünü iyisiyle kötüsüyle bir zaman hiç doktor yüzü görmeden sağlıklı geçiren feryal nine. Büyükle büyük, küçükle küçük olup hayat dolu bir insandı.

Hayat tecrübeleriyle torunlarına maniler, fıkralar anlatan Feryal Avşar, 3´ü erkek, 6´sı kız olmak üzere 9 çocuğu 49 torunu vardı.Yaşamı boyunca dimdik kendi ayakları üzerinde duran Feryal nine, çocuklarına ve torunlarına sevgiyi ve şefkati öğretti. Yaşamını çocukları ve torunlarıyla paylaşan asırlık çınarın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Ardahan Atatürk Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi. Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz.

 

 


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu