"BİR KİTAP BİR UMUT"

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Ardahan Adliyesi´nde kitap bağış kampanyası düzenlendi.

GÜNCEL 31.05.2021 16:44:09 0

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Ardahan Adliyesi´nde kitap bağış kampanyası düzenlendi.

Adalet Bakanlığı İle Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında 29 Mart 2021 tarihinde imzalanan "Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" töreninde Adalet Bakanı tarafından dile getirilen "Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası" düzenlendi.

Adliyede gerçekleşen kitap standının açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sümeyye Kocaman, Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü, Vali Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Belediye Başkanı Faruk Demir, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Cezaevi Savcımız Selçuk Gedik, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, İl Kültür Müdür V. Efsal Alantar, Adliyede görevli Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları ile personeller, Denetimli Serbestlik Müdürü Yüksel Düzcan, Cezaevi Personeli katıldı.

Çok sayıda kitap bağışının yapıldığı kampanyada konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy; ?Kampanyamızın ilk gününde rekor bir katılımın sağlanmıştır. ?Bir Kitap Bir Umut´ adındaki bu çalışmamız 16 Haziran gününe kadar devam edecek. Kitap bağış kampanyamızın toplum tarafından desteklenmesini önemsiyoruz. Siz değerli kitapsever misafirlerimize umuda vesile olduğunuz için müteşekkirim." ifadelerini kullandı.

Kampanya Adliye zemin katta 16 Haziran gününe kadar devam edecek.


1

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

2

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

3

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

4

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

5

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı