BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANINIZDAYIZ

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ramazan ayında da dur durak demeden çalışmalarını sürdürüyor.

20.04.2021 12:25:38 0
BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANINIZDAYIZ

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanlığı, Ramazan ayında da dur durak demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ardahan Ülkü Ocakları tarafından ihtiyaç sahibi 250´den fazla aileye gıda yardımı yapıldı. 

Ardahan Ülkü Ocakları, il genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hazırladıkları Ramazan paketlerinin dağıtımına başladı. Hayırsever vatandaşların desteğiyle temin edilen ramazan kumanyaları Ülkü Ocakları´na mensup gençler tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız,  geçen yıl olduğu gibi bu sene de aynı uygulama ile Ramazan kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin güçlenmesini amaçladıklarını söyleyen Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Yıldız, ?Bizler her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduk. Vatandaşlarımızın bir gün değil her gün yanlarındayız. Mübarek Ramazan ayında da birliğimizin güçlenmesi adına şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek onlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla 250 yardım kolisi ve 400 kg tavuk etini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Ülkü ocakları olarak Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya gayret edeceğiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Allah hayırlarımızı kabul etsin´´ dedi.


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK