Bilsen zekâ oyunları yarışmasına Göleli öğrenciler damga vurdu

Bilsen zekâ oyunları yarışmasına Göleli öğrenciler damga vurdu

10.04.2019 09:50:27 0
Bilsen zekâ oyunları yarışmasına  Göleli öğrenciler damga vurdu

Göle Kaymakamı Cevat Gün, Ardahan´da BİLSEM tarafından düzenlenen zeka oyunları yarışmasında il birincisi olan Şehit Tayfur Hançer İlkokulu öğrencilerinden Umut Aras, ikinci olan 30 Eylül Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Sena Karadağ, üçüncü olan Şehir Er Kemal İzci Ortaokulundan Asmin Öztürk ve dördüncü olan Yusuf Öztürk´ü makamında kabul ederek tebrik etti.

Halit paşa Anadolu Lisesi spor salonunda düzenlenen yarışmaya 139 kişi katılmış olup, Göle´de 4 öğrenci dereceye girdi. Dereceye giren Öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Gün, bu tür yarışmalarla çocuklarımızın eğlenirken zihinsel becerilerini geliştirdiğini, odaklanma ve konsantrasyon gelişimini sağladığını, oyun yoluyla aralarındaki diyalog sürecini güçlendirdiğini ve yeni arkadaşlıklar kurmalarına olanak tanıdığını ifade etti.

Ziyarette öğrencilere Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Özalp, danışman öğretmenleri Merve Yılmaz ve Ali Taştan eşlik etti. Kaymakam Gün, bu çalışmadan dolayı Milli Eğitim Müdürüne, danışman öğretmenlere, turnuvaya katılan tüm okul yetkililerine ve öğrencilere teşekkür etti.Bedrettin Şuay


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı