BİLGİLİ, KÖY KÖY GEZİYOR

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, köylerle ilgili talep ve beklentileri yerinde tespit etmek amacıyla köy ziyaretlerine devam ediyor.

25.10.2021 11:37:00 0
BİLGİLİ, KÖY KÖY GEZİYOR

ŞENOL KİRMAN

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, Kartalpınar, Sulakyurt, Değirmen Köy, Çetin su, Kazlıköy, Açıkyazı, Çeğilli, Çataldere, Yokuşdibi, Dağ Evi, Yanlızçam, Yanlızçam Hasköy, Tepeler ve Akyaka köylerini ziyaret etti. Köy muhtarları ve köy sakinleri ile bir araya gelen Bilgili, köylerin sorun ve sıkıntılarına yönelik istişarelerde bulundu. Bilgili, yapılan çalışmaları da yerinde inceleyerek eksiklikleri not aldı.  

Köy ziyaretleri ile ilgili açıklamada bulunan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, “İlimiz Merkez Köy Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişare ve değerlendirme toplantımızdan sonra köylerimiz ile ilgili talep ve beklentileri yerinde tespit etmek amacıyla köy ziyaretlerimize devam ediyoruz.  Bu kapsamda; Kartalpınar, Sulakyurt, Değirmen Köy, Çetin su, Kazlıköy, Açıkyazı, Çeğilli, Çataldere, Yokuşdibi, Dağ Evi, Yanlızçam, Yanlızçam Hasköy, Tepeler, Akyaka köylerimizi ziyaret ederek yapılan çalışmalar; parke taşı, depo bakım, su ve çeşme yapımları, stabilize yol çalışmaları, taziye evlerinin eksikliklerinin giderilmesi gibi çalışmaları yerinde inceleyerek eksiklikleri not aldık.  Köylerimizin bu hizmetlerden faydalanması için gece, gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize ve ilimizde ki yetkililerimize şahsım ve köylerimiz adına teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz de bir an olsun bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımız Özgür Polat, Necip Nuh, Erol Tel, Serhat Bilgin, Zeki Aktürk, Atanur Kılıç, Olgun Özgür, Atabey Karaçam ve Murat Karataş’ a ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR