BİLGİLİ, KÖYLERDE Kİ SORUNLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, inceleme yapıyor.

5.10.2020 15:22:51 0
BİLGİLİ, KÖYLERDE Kİ SORUNLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

ŞENOL KİRMAN

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgili, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, inceleme yapıyor.

İl Genel Meclis Üyesi Bilgili, merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek, köy halkının sıkıntılarını dinledi, köy sorunları hakkında bilgi aldı.

Muhtarlarla ve köy halkıyla buluşan Levent Bilgili, KÖYDES programı kapsamında muhtarlardan Özgür Polat ve Özcan Uygur ile Merkeze bağlı köyleri ziyaret edip, gerek yapılan işleri görmek, gerekse eksiklerini gidermek için tespit çalışması yaptıklarını söyledi.

Tespit edilen sorunların gerekli makam ve mevkilere iletip sorunların takipçisi olacaklarını aktaran Bilgili,?Bu kapsamda Merkez ilçemize bağlı Kartalpınar, Değirmen köyü, Açıkyazı, Derindere Yokuşdibi, Çetinsu, Sulakyurt, Sarıyamaç, Çataldere, Çimenkaya, Ardıçdere, Çeğilli, Çetinsu, Ortageçit köylerimizi ziyaret edip muhtar ve köy sakinleriyle görüştük.  Buradan da belirtmek isterim ki; İl Özel İdaremizin fedakar ekipleri ile birlikte özellikle kırsala ciddi hizmetler götürülüyor. Başta yol ve içme suyu, sulama ve hayvan içme suyu, köy meydan ve sokaklarının kilitli parke taşlarıyla kaplanması yayla yolları, gibi hizmetleri çoğaltarak sayabiliriz. Bu manada yapılan hizmetler vatandaşlarımızı hayli memnun ederken bizleri de mutlu ediyor.  Bu kapsamda şehirlerde vatandaşlarımız hangi hizmeti alıyorsa, köylerdeki vatandaşlarımızda aynı hizmeti almaları için her fedakarlığı yapan dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimize, vatandaşlarımız ve şahsım adına sonsuz teşekkür ediyorum? dedi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı