BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINDA ARDAHAN RÜZGARI ESTİ

Tokat´ta düzenlenen ´2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde Ardahan rüzgarı esti.

SPOR 13.08.2021 14:25:54 0
BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASINDA ARDAHAN RÜZGARI ESTİ

ŞENOL KİRMAN

Tokat´ta düzenlenen ´2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde Ardahan rüzgarı esti. Ardahanlı sporcular büyük bir başarı göstererek 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar.

6-14 Ağustos tarihlerinde Tokat´ta Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen ´2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri´ müsabakaları başladı.

Hüseyin Akbaş Spor Salonu´nda düzenlenen ve 5 gün süren 2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri´ne Ardahan ve 57 ilden bin 127 sporcu katıldı.  Şampiyonada, kıyasıya mücadeleler yaşanırken, başarılı olanlar milli takıma seçilerek uluslararası müsabakalarda Türkiye´yi temsil edecek.

´2021 Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerine katılan Ardahan´lı sporcular müsabakalar sonunda 1 altın madalya, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı. 65 kgda Baran Yıldız bronz madalya, 60 kg sol kolda Emre Yılmaz altın madalya kazandı. Kızlarda Aybüke Yıldız Türkiye 5.cisi olurken, erkeklerde Gökhan Gelgey ise Türkiye 5´incisi oldu.

Türkiye birincisi olan Ardahanlı sporcularımızdan Emre Yılmaz milli takıma seçilerek Dünya şampiyonasına katılacak. Türkiye birincisi Baran Yıldız ise Avrupa Şampiyonası müsabakalarına katılarak hem Ardahan´ımızı hem de ülkemizi temsil edecekler.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı