Bilardoya olan ilgi arttı

Ardahan’da gençlerin bilardo tutkusu giderek artıyor

GÜNCEL 2.03.2022 12:12:00 0
Bilardoya olan ilgi arttı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan’da gençlerin birçoğunun bilardoya olan tutkusu giderek artıyor. Soğuk kış günlerinde boş vakitlerini daha iyi değerlendirmek kötü alışkanlıklardan uzak durmak için salonlarda bilardo oynamayı tercih eden, Gençlerden Berkant Polat, bilardo oynamayı sevdiğini belirterek zamanımızın çoğunu bilardo oynayarak geçirdiğini söyledi.

Polat, aynı zamanda sosyal hayata adapte olmaya çalıştığını boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla, bilardo, oynadığını söyleyerek böylelikle burada hem sportif faaliyetlere katılıyorum hem de zararlı olacak ortamlardan uzaklaşıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor dedi.

İnsanlar bilardoyu eskiden eğlence amaçlı, vakit geçirilen bir oyun olarak biliyordu, diyen Polat, son zamanlarda artık spor gözüyle bakmaya başlandı. Bilardo matematik, geometri ve fizikten oluşan, hem zekâyla hem de bedenen oynanan bir spor dalı Bilardonun insanın gelişiminde büyük bir etkisi oluyor dedi. Polat, bilardo bireyin kişisel gelişimine büyük bir faydası olduğunu açıklayarak, ayrıca psikolojik olarak da insanları rahatlatıyor” dedi.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak