Beylikdüzü KAI Derneğinin standını Başkan İmamoğlu ziyaret etti

Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneğinin Beylikdüzü Belediyesinin festival alanında açtığı standı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem imam Oğlu, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkan ve yöneticileri siyasi parti temsilcileri ve KAI'in renkli simaları ziyaret ett

DERNEKLER 9.09.2014 19:16:56 0
Beylikdüzü KAI Derneğinin standını Başkan İmamoğlu ziyaret etti

Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneğinin Beylikdüzü Belediyesinin festival alanında açtığı standı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem imam Oğlu, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkan ve yöneticileri siyasi parti temsilcileri ve KAI`in renkli simaları ziyaret etti.

Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneğinin Beylikdüzü Belediyesinin festival alanında açtığı standı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem imam Oğlu, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkan ve yöneticileri siyasi parti temsilcileri ve KAI`in renkli simaları ziyaret etti.

Kars Ardahan Iğdır`ın yöresel yemeklerinin, bal ve Kaşar peynirinin ikram edildiği KAI Standında Aşık Mustafa Kurbanoğlu, Aşık Mustafa Alagözü`nün söyledikleri birbirinden güzel türküleri renkli sahneler yaşadı.

Başkan İmamoğlu; Aşıklardan atışma istedi

Kars Ardahan Iğdır standını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Aşıklardan atışma isteyince Aşıklar aşıklık geleni olarak Başkan İmamoğluna,  hoş geldiniz methiyesinden sonra Aşık Şenliğin 93  koçaklamasını okudular.

Başkan İmamoğlu Aşıklar Bayramı için söz verdi

Toplantıda aşıklar bayramının Beylikdüzü`nde yapılsın önerisine sıcak bakan Başkan İmimoğlu,  Aşıklar bayramının yapılması için Başkan yardımcısı Nazım Çuhalıy`a görev verdi.

Başkan İlgüz, Güçlerimizi birleştirmeliyiz

Standa kalabalığa hitap eden Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Gürsel İlgüz; katılım ve ilgiden dolayı KAI` dernek başkanlarına. Konuklarına teşekkür etti.

Kontrol edilmeyen gücün, güç olmadığının altını çizen Başkan Gürsel İlgüz, 3. bölgede 300 binin üzerinde KAI hemşerimiz yaşıyor. Bunların birçoğunu tanımıyoruz. Biz KAI dernekleri olarak tabana ulaşmak için bütün imkanlarımızı kullanmalıyız. Dedi

Beylik düzünde 13500 KAI`lı oturuyor. Biz dernek olarak 4100 üye yaptık diyen Başkan İlgüz; bu standın sayesinde 400 kişi daha üye oldu ve şimdi 4500 üyeye kavuştuk. Beylikdüzü`nde yaşayan hemşerilerimizin tamamına ulaşmak için üye kayıt çalışmalarımızı sürdüreceğiz dedi.

Kanaat önderleri birlik mesajı verdi

Toplantıda sarasıyla söz alıp Konuşan İstanbul Karslılar Dernek Başkanı Yücel Taşçı, Gazeteci Mustafa Küpeli, Ardahan Kültürevi Başkanı Tuncer Dağ, Başkan yardımcısı Ramazan Tan, Aşıklar Şairler Dernek Başkanı Tuncay Zavutçu İstanbul`da yaşayan bir milyon 200 Kars Ardahan Iğdırlının örgütlü bir göç olması noktasındaki projelerini ve önerilerini sundular.

Standın açılışına renkli simalar katıldı

Standın açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başkan Yardımcısı Nazım Çuhalı, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Aytaç Aydın, Beylikdüzü Belediyesi Eski Meclis Üyesi Ertuğrul Gündoğdu, Esenyurt belediyesi Başkan Danışmanı, Efrail Çiftçi, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi, Akan Deli, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyesi Adem Saçın, Opr.  Dr. Bülent Deniz Çuhalı, Sinema Sanatçısı Murat Aydın, Aşıklar Şairler Dernek Başkanı Tuncay Zavutçu, Aşık Mustafa Kurbanoğlu, Aşık Mustafa Aladağlı, Milli futbolcu Çetin Alkaşı,

Sivil Toplum örgütlerinden İstanbul Karslılar Dernek Başkanı Yücel Taşçı, Ardahan Kültürevi başkanı Tuncer Dağ, Avcılar KAI derneği Onursal Başkanı Mustafa Küpeli, İstanbul Iğdır Derneğinin eski Başkanı Aydın Şavluk, Esenyurt Esnaflar Dernek Başkanı Gürsel Doğan, Göle Dernek Başkanı Ertekin Baysan, Göle Derneği eski Başkanı Asım Karabacak, Çıldır Dernek Başkanı Kemal Şimşir adını yazamadığımız çok sayıda sivil toplum örgütü siyasi parti temsilcisi ve yüzlerce Kars Ardahan Iğdırlı hemşerimiz katıldı.

Başkan Yardımcısı Çuhalı aşıklar Bayramı için yeşil ışık yaktı

Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`ndan Beylikdüzü`nde Aşıklar bayramı yapılması noktasında olur alan Başkan yardımcısı  Nazım Çuhalı ise; Türkiye`nin En fazla Aşığı Kars Ardahan Iğdır Erzurum ve Anadolu`da yaşamakta ve mesleklerini zor şartlar altında icra etmektedir. Biz Beylikdüzü Belediyesi olarak Aşıklık geleneğinin yaşaması için gereken desteği sunarız diyerek yeşil ışık yaktı.

Yönetim Kurulu hemşehri ve Konaklarla tek tek ilgilendi

Büyük bir kalabalığın olduğu ve katılımcıların ilgisini çeken standın açılışında Konuklarla tek tek ilgilenen Beylikdüzü Kars Ardahan Iğdır Derneğinin Yönetim Kurulu ve üyeleri açılış sonrası herkese teşekkür ederek yolcu ettiler.

 

İbrahim Küpeli- Ramazan Tan/Beylikdüzü/Siyasal Birikim


1

CHP’den alternatif 23 Nisan kutlaması

2

Ardahan'da 23 Nisan coşkusu

3

80 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet verecek Sağlıklı Yaşam Polikliniği açıldı

4

Başkan Demir’den 23 Nisan mesajı

5

ARDAHAN DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK