Belediye'nin karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Ardahan’da Cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor

GÜNCEL 3.02.2023 13:28:00 0
Belediye

Haber: Arzu Alkan

Ardahan Belediyesi, cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye karla mücadele ekipleri, kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı cadde ve sokaklarda yol açma çalışması yaparak toplanan karları kamyonlarla taşıdı. Ardahan Belediyesi tarafından bütün cadde ve sokaklarda devam eden karla mücadele çalışmaları gece-gündüz devam ediyor. Kaldırım temizleme çalışmalarına zaman zaman duyarlı esnaflarda yardımcı oluyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan’da yoğun kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladıklarını belirterek, bütün cadde ve sokakların karını temizliyoruz. Çalışmalarımız halen aralıksız devam ediyor. Burada özellikle araç sahibi vatandaşlarımızdan bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Bazı caddelerde park edilen araçlardan dolayı tam olarak caddenin karını temizleyemiyoruz. Oysa vatandaşlarımız araçlarını cadde üzerinden kaldırsa daha sağlıklı çalışacağız” dedi.

Başkan Demir, “Çalışmaları koordineli bir şekilde takip ediyoruz. Önce vatandaşlarımızın sık kullandıkları ana cadde ve sokaklar sırasıyla temizlendi. Ardından sokak araları ve mahallelerimizdeki cadde ve sokaklarda karla mücadele çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.

 

 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!