Belediyeden örnek proje: Emekliler için kitap kafe

Ardahan Belediyesi bir kez daha örnek projeye imza atıyor.

GÜNCEL 11.10.2023 14:53:00 0
Belediyeden örnek proje: Emekliler için kitap kafe

Ardahan Belediyesi bir kez daha örnek projeye imza atıyor. Ardahan Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında emekliler için Kitap Kafe projesini hayata geçiriyor. Rahat bir ortamda kitap okumak isteyenleri ağırlayacak olan Kitap Kafe, kitap bağışlarını bekliyor. Hazırlık aşamasında olan Kitap Kafe yakın zamanda Karagöl Mahallesi İnönü Caddesinde hizmete açılacak.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kitap bağışında bulunmak isteyen herkesi bu değerli projeye destek olmaya çağırdı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Emeklilerimiz, yaşlılarımız için kitap kafe oluşturuyoruz. Kitap kafeyi açmamızdaki gayemiz yaşlılarımız, emeklilerimiz gelip ücretsiz bir şekilde kitap, dergi ve gazete okuyabilsinler. Kitap kafe de günlük yerel ve ulusal gazeteler de bulunacak. Şuan da hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Rahat bir ortamda kitapların okunacağı, gazetelerin okunabileceği bir mekan haline dönüştürüyoruz. Özellikle kahvehaneye gidemeyen emeklilerimizin, yaşlılarımızın rahatlıkla gelebilecekleri yer olacak. Bağış yoluyla çok sayıda kitap aldık. Ancak daha fazla kitaba ihtiyacımız var. Tüm hemşehrilerimizden Kitap Kafemize kitap bağışında bulunmalarını rica ediyorum. Bu değerli projemize kitap bağışında bulunarak destek verebilirsiniz. Nereye kitap bağışında bulunacağınızı düşünürseniz bizim kitap kafeyi tavsiye ediyorum. İl dışından bağışta bulunmak isteyenler kargolarını belediyemiz adına ücretsiz gönderebilirler” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu