BELEDİYEDEN SERT TEPKİ! YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ

Ardahan Belediyesi, geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde içme suyundan kaynaklı ishal vakaları olduğu yönünde yapılan haberlere cevap vererek, "Maksatlı olarak, Ardahan´ın marka değerine zarar veren ve kamuoyunu yanıltmaya çalışan bu yalan haberlere

7.01.2020 14:37:42 0
BELEDİYEDEN SERT TEPKİ! YALAN HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ

Ardahan Belediyesi, geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde içme suyundan kaynaklı ishal vakaları olduğu yönünde yapılan haberlere cevap vererek, "Maksatlı olarak, Ardahan´ın marka değerine zarar veren ve kamuoyunu yanıltmaya çalışan bu yalan haberlere lütfen itibar etmeyiniz? açıklaması yapıldı.

Ardahan Belediyesi´nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

?Geçtiğimiz günlerde bazı haber sitelerinde Ardahan´da içme suyundan kaynaklı ishal vakaları görüldüğü haberleri yapılmıştır. Konuya ilişkin Ardahan Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise bu haberlerin asılsız olduğu acil servise ishal şikayetiyle yalnızca 8 kişinin başvurduğu ve bu vakalarında mevsimsel olduğu bildirilmiştir. Belediye olarak bu konuda ki çalışmalarımız hassasiyetle devam etmekle birlikte günde 2 defa rutin klorlama yapılmaktadır. Yapılan tahlil ve tetkiklerle de suda herhangi bir bakteriye rastlanılmamıştır. Maksatlı olarak, Ardahan´ın marka değerine zarar veren ve kamuoyunu yanıltmaya çalışan bu yalan haberlere lütfen itibar etmeyiniz?.

Haber: Şenol Kirman


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak