BELEDİYEDEKİ SALTANATA SON!

CHP Posof İlçe Başkanı Erkan Ocak; "Posof Belediyesindeki saltanata son vereceğiz. Belediyemizi borç batağından kurtarıp, hizmet atağına geçireceğiz" dedi.

SİYASET 22.03.2024 11:15:00 0
BELEDİYEDEKİ SALTANATA SON!

 CHP Posof İlçe Başkanı Erkan Ocak; "Posof Belediyesindeki saltanata son vereceğiz. Belediyemizi borç batağından kurtarıp, hizmet atağına geçireceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Posof ilçe Başkanı Erkan Ocak, 31 Mart seçimlerinde Posof halkının desteği ile Posof belediyesini kazanarak, mevcut başkanın belediyedeki saltanatına son vereceğiz. Posof halkı iki dönemdir iktidar belediyesine oy vererek, iktidarın nimetlerinden belediye olarak nasipleniriz demişti. 10 yılsonunda seçmen olarak şunu gördük. İktidar belediyesi olmak becerikli, ehli belediyecilik yapılacağı anlamına gelmiyormuş. Posof halkı şunu iyi anladı ki, belediye başkanlığı ufku geniş, fikir alışverişe önem veren, halkın istek ve taleplerine cevap verebilen, istek ve talepler karşısında kibirlenmeyen, insanların fikirleriyle dalga geçmeyen, şahsi dükkan işletir gibi belediyenin işlemeyeceğini gördük.  iki yıldır alt yapı çalışmaları yapıyoruz diye halkı çamur deryasında yürütmeyi hizmet gibi gören, yeni yaptığı alt yapıyı eskisinden daha beter duruma düşürüp işlevsiz hale getirmek; "ben bilirim, ben yapıyorsam olurun" bariz örneklerini gösterdi. Belediyecilik şeffaflık ister. Emek ister. Belediye yönetmek, makine parkındaki araçları resmi törenlerde protokolün önünden geçirmek değil, sahada çalıştırmayla, organize etmeyle anlam kazanır. 10 yıl önce bu kadar ekipman yoktu, ama mevcut ekipmanlarla sizin yapamadığınız alt payı çalışmaları başta olmak üzere kış aylarında mesai başlayana kadar ara cadde ve ana yollarda çalışma yapılır mesai başlayana kadar kapalı mahalle yolu kalmazdı. Protokolün önünden geçirdiğin araçları kar yağınca çalıştıramayanlara, seçmen 31 Martta cevabını vereceğinden eminiz." dedi.

Yerel seçim sürecinin başlamasıyla belediye başkanlığını kayıp etme korkusuyla asgari ücretle bu ekonomik krizde ortamında ev geçindirmeye çalışan birçok insanı işten çıkarırız korkusuyla tehdit etmeye çalışanlara, ben seçilemesem doğal gaz yakamazsınız diyenlere seçmenin sandıkla hesap soracağını vurgulayan CHP ilçe Başkanı Erkan Ocak, "Seçim büromuzun açıldığı günden beri yoğun bir ilgi gördüğünü karşı tarafta iyi görüyor. Seçmenin tehdit edilmesine rağmen açık açık CHP Belediye Başkan adayı Erdem Demircinin yanında durmaya devam ediyorlar. Seçimi büyük bir farkla alacağız. Milletvekilimiz sayın Özgür Erdem İncesu'nun Posof ziyaretlerinde yaklaşık 128 araçlık bir konvoyun değerli Posoflular tarafından oluşturulması ve eşlik edilmesi, o akşam verdiğimiz iftar yemeğine katılım bizleri mutlu etmiştir. Katılım sağlayan, katılmak isteyip gelemeyen tüm Posoflu seçmenimize teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Mevcut belediye başkanının beceriksiz yönetimi belediyeyi borç batağına sapladığını belirten Başkan Ocak, "Kendisinin de o dönem CHP'li belediye meclis üyesi ve başkan vekilliği yaptığı Posof belediyesi, AK Partiye devrettiğinde o gün Belediyenin kum ocağının sadece küçük bir miktar elektrik borcu vardı. AK partiye geçip belediye başkanlığı yaptığı 10 yılsonunda Posof belediyesinin şuan ki borcu tahmini 30 milyon lira. İktidar belediyesi olarak belediye personelinin maaşlarını ödeyemez durumda. Personel arasında maaş farkları var. Emekçi işçi kardeşlerimizi maaşlarına Enflasyon oranında zam yapmamak için işçilerin bağlı bulunduğu sendika başkanının makamdan kovup, seçim sonrası bakarız, diyerek personelin alın terini ödemeyen bir belediye devralacağız. Başkan adayımız Sayın Erdem Demirci, seçilir seçilmez belediye nasıl yönetilir, personel arasında sosyal barış nasıl tahsis edilir, alt yapı, üst yapı, mezarlıkların bakımı, toplumsal barış nasıl tahsis edilir. Ötekileşmeye nasıl son verilir herkes bunu yaşayarak görecek. Adayımızın açıklanmasıyla Posoflu seçmenin nasıl olumlu tepki verdiğini her geçen gün görüyoruz, bu olumlu tepkinin sandığa yansıtacaklarına inancımız tamdır. Şimdiden hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak