Belediye üretiyor. Ardahan kazanıyor

Ardahan Belediyesi Ahşap İmalat Atölyesinde Kent Mobilyaları üretimi yaparak vatandaşların kullanımına sunuyor

GÜNCEL 24.10.2023 12:41:00 0
Belediye üretiyor. Ardahan kazanıyor

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Belediyesi vatandaşlara kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmetler sunmak adına kendi marangoz atölyelerinde kendi imkânları ile üretimlerine devam ediyor. Vatandaş odaklı üretken Belediyecilik anlayışı ile hareket eden  Ardahan Belediyesi parklarda, caddelerde, meydanlarda ve vatandaşların toplu kullanım alanlarında kullanacakları kamelya, bank ve çöp kutusu gibi sürekli ihtiyaç hissedilen ürünleri kısa zaman içerisinde Belediyeye ait marangoz atölyelerinde üreterek vatandaşların kullanımına sunuyor.

Tecrübeli ve işinde uzman personelin görev aldığı marangoz atölyesinde kent mobilyaları düşük bir bütçeyle yapılıyor ve bu sayede Ardahan Belediyesi dışarıdan hizmet almadan ve ekstra bütçe ayırmadan kendi mobilyasını kendisi üretiyor. Marangozhane personellerinin usta ellerinden işlenerek çıkan ahşaplar Ardahan’ın dört bir yanında vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yaptığı açıklamada EL ATINA BİNEN TEZ İNER. Demiş Atalarımız. Onun için Belediye olarak kendi ahşap atölyemiz de her şeyi kendimiz üretiyoruz. Atölyenin % 90 nı hibelerle oluşmuştur. Katkıda bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ederin dedi.

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak