Belediye Halilefendi Mahallesi'nin dolmuş sorununa çözüm buldu!

Ardahan Belediyesinden Halilefendi Mahallesine ücretsiz ulaşım hizmeti

GÜNCEL 9.11.2023 13:32:00 0
Belediye Halilefendi Mahallesi

Ardahan Halilefendi Mahallesinde vatandaşların yaşadığı en önemli sorun olan mahalle ve şehir merkezi arasındaki ulaşım sorununa Ardahan Belediyesi çözüm buldu. Belediye mahalleye ücretsiz halk otobüsü seferleri başlattı.

Ardahan Halilefendi Mahallesine uzun süredir dolmuş seferleri yapılmıyor. Halilefendi Mahallesine dolmuş hattı olmasına rağmen dolmuşlar o güzergahlara çalışmıyor. 

Mahallenin yaşadığı dolmuş sorununa Ardahan Belediyesi çözüm üretti. Ardahan Belediyesi Halilefendi Mahallesine halk otobüsü seferleri başlattı. İş Bankası önünden kalkan araç Arıcılık, Cezaevi, Köy Hizmetleri, Yunus Emre Lisesi, Fen Lisesi, Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi güzergahlarına kadar gidecek. Bu hizmet karşılığında vatandaşlar ücret ödemeyecek. 

Ardahan Belediye Başkanı Faruk demir yaptığı açıklamada; “Halilefendi Mahallemizin toplu ulaşım sorununa el atıyoruz. Bugün itibariyle bir otobüsümüz seferlerine başladı, hayırlı olsun. Güzergah ve sefer aralıkları kesinleşinceye kadar hemşehrilerimizden herhangi bir ücret alınmayacaktır” dedi.

Halilefendi Mahallesine belediye tarafından ücretsiz dolmuş servisi konulması mahalleliler tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak