Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, sorunları birlikte çözeceğiz

DEVA Partisi gazeteciler ile bir araya geldi

GÜNCEL 9.01.2024 14:15:00 0
Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, sorunları birlikte çözeceğiz

Haber: Bedrettin Şuay

DEVA Partisi Ardahan Belediye başkan adayı Halil Kaçar, gazetecilerle bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen DEVA Partisi Ardahan Belediye başkan adayı Halil Kaçar, Ardahan’da işsizliğin önüne geçebilmek ve göçü durdurabilmek adına yapılabilecek çalışmaları ve projelerinin bazıları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ardahan için çalışmalarından ve projelerinden bahseden Belediye Başkan adayı Halil Kaçar; “Ardahan’da vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı işsizlik. Vatandaşlarımız evlerine ekmek götüremediği için diğer illere göç etmek zorunda kalıyorlar, Bizler iş istihdamını yaratabilecek hamleler yaparsak projeler gerçekleştirebilirsek dışarıya göç vermek zorunda kalmaz hatta işsizliği bitirebiliriz. Nasip olursa bu benim hayalim. Ardahan’da işsizliği bitirip tersine göçü başlatarak Ardahan’da istihdam sağlayacağız. Bölgesel imkanlarımızla işsizliği bitireceğiz” dedi.

Kaçar, Ardahan’da gittiğimiz her yerde vatandaşlar, tarafından güler yüzle karşılandığını ve herkesten destek sözü aldığını belirterek, “Belediyeyi kazandığımız zaman vatandaşlarımızla halk günü toplantıları yaparak Ardahan’ın sorunları birlikte çözeceğiz. Ardahan’ın geleceğine yönelik planlarımızla ilgili bazı bilgilerimizi sizlerle paylaştık, Kaynağı nasıl yaratacağımızı ve çözüm önerilerimizi ilerleyen günlerde daha geniş kapsamlı paylaşacağız” diye konuştu.

Toplantıya, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Evrim Rizvanoğlu, DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, Ardahan Belediye Başkan adayı Halil Kaçar, Köprülü Beldesi Belediye Başkan adayı Erol Özkurt, Merkez İlçe Başkanı Aşkın Yıldız, Kadın Çalışmaları Başkanı Şermin Yılmaz, partililer ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak