Belediye başkan aday adayları sahaya indi

Mart 2024’de yapılması planlanan yerel seçimlere aylar kala belediye başkan adayları sahaya inerek halkın nabzını tutmaya başladı.

GÜNCEL 13.07.2023 12:01:00 0
Belediye başkan aday adayları sahaya indi

Mart 2024’de yapılması planlanan yerel seçimlere aylar kala belediye başkan adayları sahaya inerek halkın nabzını tutmaya başladı.

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi aday adayları boy göstermeye başladıkları bu zamanda Ardahan AK Parti Belediye Başkan adaylarının şimdiden ev ev dolaşarak kendilerini anlattıklarını ve destek istedikleri öğrenildi. Ardahan AK Parti il teşkilatının da bu çalışmaları yürüten adaylardan çok memnun duydukları gözlemlendi.

AK Partiden Belediye Başkan aday adayı olacağı öğrenilen Ardahan Üniversitesi İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Eğitimci Erdal Başdemir’in isminin çok konuşulduğu duyumu alınırken, il teşkilatının da kendisine sıcak baktığı bilgisi alındı.

Başkan aday adayı Erdal Başdemir’e telefonda kendisine ulaşarak adaylık sürecinde görüşlerine başvurduk. 

Başdemir; “Tek derdim ve önceliğim Ardahan’dır. Ben veya diğer adayların hepimizin derdi sevdamız Ardahan’dır. Ardahan’da yaşıyoruz, sıkıntıları ve hızlı çözümleri de bilmekteyiz. Ardahan’ı hak ettiği yaşanılabilir daha güzel bir kent yapmanın derdindeyiz. Sayın milletvekilim, il teşkilatım bana bu görevi verirse ve halkta benden yana takdir gösterirse elimi taşın altına değil gövdemi koymaya hazırım” dedi.

Başdemir, “Ardahan’ımızın daha gerçekçi ve kuşatıcı projelerle var olan kaynaklarını harekete geçirerek, bütün ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesinde hiçbir engel bulunmadığını, şehrimizin çeşitli kurum ve kuruluşlarındaki çalışmalarım sayesinde bizzat yerinde gözlemleyerek tespit ettim.
Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Ardahan Belediye Başkanlığı görevinde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Ardahan’a ve Ardahanlılara var gücümle hizmet edeceğim. Ardahan’da gerek görevimin niteliği, gerekse Ardahan’a ve Ardahanlıya hizmeti bir borç bilmem sebebiyle şehrimize dair her konuda çözümün bir parçası olmak için gece gündüz çalışacağım. Bu görevi yürütürken cefakâr, fedakâr ve vefakâr muhterem Ardahanlı hemşerilerimin destek ve yardımları en büyük enerji kaynağım olacaktır” ifadelerini kullandı.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak