Belediye Bahar temizliğine başladı

Ardahan Belediyesi, kentin daha temiz ve yaşanabilir bir ortama kavuşması için bahar temizliği çalışmalarına başladı

GÜNCEL 2.04.2024 12:09:00 0
Belediye Bahar temizliğine başladı

Haber: Bedrettin Şuay

Ana caddelerde gerçekleştirilen temizlik faaliyetleri kapsamında, itfaiye ekiplerinin tazyikli suyla yıkama işlemi büyük ilgi gördü. Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çevre temizliği konusunda harekete geçen Ardahan Belediyesi ekipleri, kentin ana caddelerinde kapsamlı bir temizlik operasyonu başlattı. Temizlik çalışmalarının ilk adımı olarak, itfaiye ekipleri tarafından ana caddelerin tazyikli suyla yıkanma işlemi gerçekleştirildi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Serhan şehrimiz, temizlik ve estetik açısından daha iyi bir görünüme kavuşması için bahar temizliği çalışmalarına başladık. Ana caddelerimizi itfaiye ekiplerimizin tazyikli suyla yıkamasıyla başlayan bu süreci, ilerleyen günlerde daha kapsamlı temizlik faaliyetleri takip edecek. Amacımız, Ardahan'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve vatandaşlarımıza daha temiz bir çevre sunmaktır" dedi.

Ardahanlılar da belediyenin bu çalışmasını takdirle karşılarken, temizlik çalışmalarının kent genelinde etkili bir şekilde yürütülmesi halinde kentin daha yaşanabilir bir hale geleceğini dile getirdiler. Bahar temizliği çalışmalarının devam edeceği belirtilirken, Ardahan Belediyesi yetkilileri, vatandaşların da çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını ve bu sürece destek vermelerini istedi.

 

 

 

 


1

CHP, ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE YAŞANAN KANUNSUZLUKLAR İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURDU

2

Teknoloji Bağımlılığına Karşı eğitim verildi

3

Kura Nehri yaşam vadisi yaz sezonuna hazır

4

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

5

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR