Belediye, pazarcının elinde kalan malları satın aldı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, tam kapanmadan etkilenen pazarcı esnafı için harekete geçti.

GÜNCEL 16.05.2021 11:56:21 0
Belediye, pazarcının elinde kalan malları satın aldı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, tam kapanmadan etkilenen pazarcı esnafı için harekete geçti. Başkan Demir, pazarcı esnafının elinde kalan ürünleri belediye olarak satın aldıklarını açıkladı.

Bayramda pandemi denetimleri kapsamında Ardahan Valisi Hüseyin Öner ile birlikte pazar esnafını dolaşan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, pazarcı esnafının ellerinde kalan ürünlerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi.

Ürünlerin çöpe gitmeyeceğini söyleyen Başkan Demir, ?Dayanıklı tüketim ürünleri haricinde olan ürünleri Belediye olarak alacağız ve ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Merak etmeyin elinizde mal kalmayacak, çürümeyecek. Ardahan Belediyesi olarak ekiplerimiz kalan ürünlerinizi toplayacak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacaktır. Belediyemiz her zaman esnafın yanındadır? diye konuştu.

Belediye Başkanı Faruk Demir´in talimatıyla belediye ekipleri pazarcı esnafının elinde kalan meyve ve sebzeyi satın aldı. Daha sonra ürünler zabıta tarafından ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı