BELEDİYE İŞÇİLERİNİN ZORLU MESAİSİ

Ardahan´da kar yağışının ardından kaldırımlarda kar ve buz kütleri oluştu.

11.02.2020 11:54:11 0
BELEDİYE İŞÇİLERİNİN ZORLU MESAİSİ

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da kar yağışının ardından kaldırımlarda kar ve buz kütleri oluştu. 

Kar yağışının ardından eksi 30 derece gibi dondurucu soğukların yaşandığı Ardahan kent merkezinde belediye işçileri çalışmalarına devam ediyor.

Ardahan Belediyesi ekipleri, ağır kış koşullarında da çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Çarşı merkezindeki ana cadde, ara sokak ve kaldırım temizliği yapan işçiler soğuk havaya aldırış etmeden çalışıyor.

Son günlerde yaşanan yoğun kar yağışının ardından Ardahan´da hava sıcaklığı eksi 30 dereceleri gösterirken işçiler soğuğa aldırmadan yine temizlik görevlerini sürdürdüler. Sabahın erken saatlerinde başlayan zorlu mesailerini dolana kadar sürdüren işçiler kent temizliğinin aksamasına izin vermiyorlar. Temizlenen kar ve buz kütleleri kamyonlara yüklenerek şehir dışına götürüldü. Ayrıca görevlerini layıkıyla yerine getiren işçilerin temizlik çalışmaları Ardahan halkını memnun ediyor.

Belediye işçilerinin kar ve buz temizlik çalışmalarını inceleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, "Belediyemizin kar mesaisi devam ediyor. Ekiplerimiz bu defa kaldırımlardaki buzları temizlemek için iş başında. Dondurucu soğuğa rağmen çalışmalarına ara vermeyen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı