Baydar ve Demir birlikte poz verdi! İki rakip aday birbirine başarılar diledi

Ardahan’da birbirine rakip olan iki belediye başkan adayı seçim çalışmalarında birbirlerine karşılıklı başarı dilediler.

SİYASET 27.02.2024 15:49:00 0
Baydar ve Demir birlikte poz verdi! İki rakip aday birbirine başarılar diledi

Ardahan’da birbirine rakip olan iki belediye başkan adayı seçim çalışmalarında birbirlerine karşılıklı başarı dilediler.

CHP Ardahan Belediye Başkan adayı Faruk Demir, seçim ofisini ziyaret eden Cumhur İttifakı Adayı Yunus Baydar’ın seçim ofisine iade-i ziyarette bulundu. 

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala adaylar sahada çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkan adayları, parti yöneticileri ve üyeleriyle birlikte sokak sokak, kapı kapı gezerek destek istiyor. Ardahan’da partiler arasında da çeşitli ziyaretler gerçekleşiyor. İktidar partisi ile ana muhalefet arasında ziyaretler olması da dikkat çekerken, Türkiye’ye örnek olacak bir tabloyu da seçim öncesi ortaya koydu.   

Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ve partililerle birlikte CHP’nin seçim ofisini ziyaret etmişti. AK Parti’nin bu ziyareti karşılıksız kalmadı. 

CHP’li Ardahan Belediye Başkanı ve adayı Faruk Demir’de İl Genel Meclisi adayları, Belediye Meclisi adayları ve il, ilçe teşkilatlarıyla birlikte Yunus Baydar’ın Kongre Caddesi üzerinde bulunan seçim ofisini ziyaret etti.

AK Partili yöneticiler tarafından karşılan Faruk Demir ve beraberindekiler seçim ofisinde bir süre sohbet ettiler. İkinci kez seçimlerde birbirlerine rakip olan Baydar ve Demir’in yüzlerindeki gülücükler ve samimi hareketleri dikkatlerden kaçmadı.

Rakip adaylar Cumhur İttifakı Ardahan Belediye Başkanı Yunus Baydar ve CHP Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, birlikte poz vererek birbirlerine karşılıklı başarılar dilediler.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak