Baydar, Hayvan Pazarı'nda üreticilerle bir araya geldi

AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, hayvan pazarını ziyaret ederek, üreticilerin sorunlarını dinledi

GÜNCEL 25.03.2024 12:15:00 0
Baydar, Hayvan Pazarı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan'ın geleceği için hayvancılığın önemine vurgu yapan AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, il Başkanı Ersin Yılmaz ile birlikte Ardahan Hayvan Pazarı'nda üreticilerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında, hayvancılıkla uğraşan üreticilerin yaşadığı sıkıntıları dinleyen Baydar, onların taleplerini not aldı.

Baydar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Hayvancılık memleketimizin ortak paydası, bacasız fabrikamızdır. Bu sektörün gelişmesi, Ardahan'ın ekonomik kalkınması için son derece önemlidir" dedi. Hayvan Pazarı'nın Ardahan'ın ekonomisine katkı sağlayan önemli bir merkez olduğunu vurgulayan Baydar, sözlerine şöyle devam etti: "İlk işlerimizden birisi bu alanı daha kullanışlı hale getirmek olacak. Hayvan üreticilerimizin sorunlarını çözmek, onların daha verimli bir şekilde iş yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapacağız." Dedi.

Ardahan Hayvan Pazarı'nın daha modern ve işlevsel bir hale getirilmesi için çalışacaklarını belirten Baydar, üreticilerin ihtiyaçlarını karşılayacak projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar'ın Ardahan Hayvan Pazarı ziyareti, hayvancılık sektörünün Ardahan'daki öneminin bir kez daha altını çizdi. Üreticilerle yapılan bu buluşma, Baydar'ın yerel yönetimdeki hedeflerinin bir yansıması olarak dikkat çekti.

 

 


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak