?Baydar Ardahan´ın sesi olacak?

Geçtiğimiz günlerde Ankara´da yapılan Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği seçimlerinde yönetime giren Yunus Baydar, bir ilke daha imza atarak Genel Başkan yardımcılığına getirildi.

GÜNCEL 13.09.2017 13:41:17 0
?Baydar Ardahan´ın sesi olacak?

 

Türkiye Genelinde yaklaşık 158 bin üyesi bulunan ve 1 milyon üreticiye hitap eden  TDSYB Başkan yardımcılığına 81 il delegelerin  oyu ile seçilerek Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin tek temsilcisi Yunus Baydar´ın Genel başkan yardımcısı olması Ardahan Kamu oyunda memnuniyetle karşılandı. 
  Ardahan Damızlık Sığır Yetiriciler birliğinin  başkanı olan ve Başkanlığı döneminde yetiştiricilerin sesi olan Baydar bundan sonrada Türkiye´de Ardahan´ın sesi olacak. 
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği 7. Olağan Genel Kurul seçimlerinde Yönetim Kurulu´na seçilen Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Baydar, ? , ?İlk defa birliğimiz, seçimle merkez birliğinin yönetimine girmiştir? Bundan  sonraki süreçte Ardahan  hayvancılığının Ankara´daki sesi  olacağız. İlk defa birliğimiz, seçimle merkez birliğinin yönetimine girmiştir. Bunun gururunu ve mutluluğunu  yaşamaktayız. Burada emeği geçen üyelerimize, delegelerimiz ve 81 ilin delegelerine bizi bu göreve layık gördükleri için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah merkez birliğinde hayvancılığımızın sorunlarını bakanlığa daha iyi anlatıp üreticimize faydalı olacağız. Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Merkez Birliği Başkan  Yardımcılığı görevine getirmemiz ile birlikte  İnşallah Ankara´da , Ardahan´ın   sesi ve kulağı olmaya devam edeceğiz? dedi.

1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak