Başsavcı Karabulut’tan 19 Mayıs mesajı

Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

GÜNCEL 18.05.2023 11:39:00 0
Başsavcı Karabulut’tan 19 Mayıs mesajı

Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başsavcı Karabulut mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Mayıs 1919'da Bandırma Vapuruyla Samsun'a ayak bastığı ve kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919'un 104. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş meşalesinin ateşlendiği bu günün, istikbalimizin teminatı gençlerimize armağan edilmesi ve gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de son derece önemli ve anlamlıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.’ ifadeleriyle ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkma mücadelesinde siz gençlerimize büyük görevler düştüğünü belirtmektedir. Ecdadınızdan miras bu görevin, bu büyük mirasın anlam ve öneminin idraki içerisindesiniz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarken sizlerin de bugün ve gelecekte ülkemizi, bilimde, hukukta, ekonomide, kültür ve sanatta, eğitimde, sporda elde edeceğiniz başarılarla gururlandıracağınıza yürekten inanıyor, bu kutlu yolda hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum”.


1

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu

2

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

3

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

4

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

5

Meyve ağaçları satışa çıktı