Başsavcı Arısoy’dan 23 Şubat Ardahan'ın Kurtuluş günü mesajı

​​​​​​​Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

GÜNCEL 23.02.2022 12:39:00 1
Başsavcı Arısoy’dan 23 Şubat Ardahan

Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başsavcı Arısoy mesajında;
“Verilmeyecek şeyler vardır, şeref gibi şan gibi, Kars gibi, Ardahan gibi…”

Yüce Türk Milletinin tarih boyunca düşman işgalinden kurtuluşu için verdiği mücadele, istiklali uğruna her türlü zorluğa boyun eğmesi, bu uğurda en kıymetli varlığını feda ederek şehit ve gazi olmaktan asla çekinmemesi hür ve bağımsız bir şekilde yaşama iradesinin en büyük kanıtı olmuştur.

Günden güne büyüyen ve gelişen cennet vatanımızın “Serhat Şehri” Ardahan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünü kutluyor, bu cennet toprakları bizlere vatan kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, canlarını feda eden Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.


Kasım Tırpancı
23.02.2022 12:58:23
Valimiz ve Beşediye Baikanı ile birlikte ilimizde Başsavcısı uygur Kaan Arısoyun Ardahanın kurtuluşu hakkında yayınlamış oldukları kutlama mesajlarının oldukça anlamlı olması, memnuniyet verici olmuştur. İlimizin önemini vurgulayan mesajlarında dolayı kendilerini dilerini kutlar, Ardahanlılar adına teşekkür ederim. Ardaha da olmadığım için törenlere katılamadım. Herkese selamlar, sevgiler.

1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak