Başsavcı Arısoy´dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

29.08.2020 20:49:55 0
Başsavcı Arısoy´dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Başsavcı Arısoy mesajında;

?Yüce milletimizin onurlu direnişini unutulmaz kılan, vatan ve bayrak sevgisini anlamlandıran, sayısal gücün değil, inananların kazanabileceğinin tüm dünyaya kanıtlandığı ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren şanlı zaferimizin 98. yıl dönümünü Milletçe kutlamanın mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

Tarihinin hiçbir döneminde esarete boyun eğmemiş Yüce Türk Milleti için 30 Ağustos 1922, vatanı ve milletiyle sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inancı, isteği ve idealini bir kez daha ifade ettiği onurlu bir gündür. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, hangi zor şartlar altında olursak olalım her zaman canlı kalacak, cennet vatanımıza duyduğumuz sevgi her daim canımızdan kıymetli olacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, 98 yıl önce bugün Dumlupınar´da yokluklardan zafere ulaşan İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi saygı ve rahmetle anarken, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, bu topraklar için canını vermiş her bir kahraman şehidimiz için Yüce Allah´tan rahmet diliyorum? dedi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti