Başsavcı Arısoy, Şehit Uzman Çavuş Caner Çelik´in mezarını ziyaret etti

Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Şehit Uzman Çavuş Caner Çelik´in mezarını ziyaret etti.

GÜNCEL 15.07.2021 16:40:50 0
Başsavcı Arısoy, Şehit Uzman Çavuş Caner Çelik´in mezarını ziyaret etti

 

Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, 2015 yılında Hakkari Yüksekova´da sürdürülen operasyonlarda çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Caner Çelik´in Hanak İlçesi´nin Serinkuyu köyünde bulunan şehitlikte mezarını ziyaret etti.

Hanak Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Ardahan Cumhuriyet Savcısı Hakdiler Pehlivan, Hanak Cumhuriyet Savcısı Kadir Demir, Hanak Cumhuriyet Savcısı Ozan Uğurlu, Ardahan Denetimli Serbestlik Müdürü Yüksel Düzcan ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelinin de katıldığı ziyarette Şehidimiz Uzman Çavuş Caner Çelik mezarı başında anılarak dualar okundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, şehidin mezarına yaptıkları ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek; "Bugün burada Adalet Bakanlığımızı temsilen şehidimizi ziyarette bulunduk. Bayrağımız bugün göklerde dalgalanıyorsa şehitlerimiz sayesindedir. Onlara ne kadar minnet duysak, teşekkür etsek azdır. Allah onlardan razı olsun." dedi. 

Şehit Uzman Çavuş Caner Çelik´in Serinkuyu köyünde bulunan anne ve babasının evine de giden Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Şehit Hatırası Anı defterini de imzalayarak Şehit Caner Çelik´in odasını gezdi.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti