Başkanlığa Olgun Ekmekçi getirildi

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nda önceki hafta vefat eden Mustafa Morkoç´un yerine Başkan vekili Olgun Ekmekçi getirildi.

GÜNCEL 22.06.2021 20:17:53 0
Başkanlığa Olgun Ekmekçi getirildi

ŞENOL KİRMAN

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nda önceki hafta vefat eden Mustafa Morkoç´un yerine Başkan vekili Olgun Ekmekçi getirildi. Ekmekçi, 2022 yılında yapılacak seçime kadar Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürütecek.

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Olgun Ekmekçi ve Yönetim Kurulu üyeleri gazetecilerle bir araya geldi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Olgun Ekmekçi, ?3 buçuk yıl merhum Mustafa Morkoç başkanımızla oda başkanlığını yürüttük. Başkanımız Mustafa Morkoç hiç beklemediğimiz bir anda aramızdan ayrıldı. Bizim arkadaşımızdı, kardeşimizdi, dostumuzdu vefatı bizi derinden üzdü. Ailesine, tüm esnafımıza başsağlığı diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin. Başkanımızın vefatının ardından yönetim kurulu arkadaşlarımız toplanarak bir karar aldı ve seçime kadar başkanlığa ben getirildim. Yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkan vekiliydim, ben başkan olunca başkan vekilliğini de Gökhan Aktaş arkadaşımız yürütecek. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte seçime kadar oda çalışmalarımızı en güzel şekilde sürdüreceğiz? diye konuştu.   


1

“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı

2

Damal mesire alanında temizlik çalışması

3

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

4

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

5

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti