Başkan Ulgar, Posof için ne kadar mesai harcarsak azdır

Posof Belediyesi ilçeyi yenilemeye devam ediyor

GÜNCEL 9.08.2022 15:49:00 0
Başkan Ulgar, Posof için ne kadar mesai harcarsak azdır

Haber: Bedrettin Şuay

Posof Belediyesi yaptığı çalışmalarla ilçeyi yenilemeye devam ediyor. Başkan Cahit Ulgar, konu hakkında yaptığı açıklamada Cennet vatan Posof için ne kadar mesai harcarsak azdır. Hizmet için, refah için, daha kaliteli bir yaşam için çıktığımız bu yolda tüm ilçemizin alt yapısını baştan sona yeniliyoruz dedi.

Ulgar, tüm ilçemizin İçme suyu, Kanalizasyon Yağmur suyu, şebekelerini baştan sona yeniliyoruz, Elektrik hatları yer altına alınıyor. İlçemiz için hayati önem taşıyan Doğalgaz şebekesi çekilecek. Akabinde tüm ilçe yollarımız ve kaldırımlarımız baştan sona yapılacak dedi.

Başkan  Ulgar görüldüğü üzere tüm ilçemiz bir şantiye halinde ve son hızıyla dört bir yanda çalışmalar devam ediyor. Başkalarının hayal edemediğini biz hayata geçiriyoruz. Çıktığımız bu yolda tabiki bazen sıkıntılarımız olacaktır. Bazen sular kesilecek, bazen yollar bozulacak, bazen işimiz aksayacak ama biz Posof olarak tüm bu sıkıntıların üstesinden gelecek ve her şeyin en iyisini cennet vatanımıza sunmaya devam edeceğiz. İşimiz bittiğinde ilçemiz çok güzel olacak dedi.

 

 


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler