BAŞKAN TAŞTAN’DAN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

Türkiye Kent Konseyleri Başkanı Burak Taştan, gazetemizin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti

GÜNCEL 8.12.2021 16:54:00 0
BAŞKAN TAŞTAN’DAN GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanlığı Balıkesir’den Ardahan’a geçti.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanlığı’nın Ardahan’a geçmesiyle birlikte vatandaşlar, siyasiler ve sivil toplum örgütü temsilcileri tebrik, iyi dilek ve temennilerini iletmek için Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan’ı ziyaret ediyor.

Ardahan Medya Gazetesi Sorumlu Müdürü Barış Bilgin, Muhabir Şenol Kirman ve Bedrettin Şuay, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Balıkesir’de ki devir teslim töreninde bizi yalnız bırakmayan Ardahan Medya Gazetesine çok teşekkür ediyorum. Bize orada vermiş olduğunuz katkınızdan dolayı da Ardahan adına ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim için orada olmanız çok kıymetliydi, büyük bir onurdu. Yaklaşık birkaç gündür şehrimizin STK’ları, vatandaşlarımız, esnaflarımız bize bu görevimizden dolayı hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyorlar. Bizde bu ziyaretlerin sonucunda almış olduğumuz sorumluluğun ne kadar çok büyük olduğunu daha iyi anlıyoruz. Buna göre çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ziyaretinizden çok büyük onur duydum teşekkür ediyorum” dedi.   

Ardahan Medya Gazetesi Sorumlu Müdürü Barış Bilgin, Muhabir Şenol Kirman ve Bedrettin Şuay, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan’ı tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı