BAŞKAN TAŞKIN POLAT, “SEÇİMDE PARTİLERİN HEPSİNİN ÖNÜNE GEÇEREK BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, “Her geçen gün büyüyerek, çoğalarak katlanarak güçleniyoruz. Allah’ın izniyle seçimde partilerin hepsinin önüne geçerek birinci parti olacağız” dedi.

SİYASET 9.05.2022 11:45:00 0
BAŞKAN TAŞKIN POLAT, “SEÇİMDE PARTİLERİN HEPSİNİN ÖNÜNE GEÇEREK BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

HABER: BEDRETTİN ŞUAY

İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, İl, ilçe teşkilatları ve parti üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, “Her geçen gün büyüyerek, çoğalarak katlanarak güçleniyoruz. Allah’ın izniyle seçimde partilerin hepsinin önüne geçerek birinci parti olacağız” dedi.

İYİ Partinin 2015 yılının sonunda büyük mücadeleler vererek kurulduğunu aktaran Başkan Polat açıklamasına şöyle devam etti; “Engelleri, zorlukları, baskıları, aşa, aşa geldik. Hiç kimseye boyun eğmedik, hiç kimseye eyvallah etmedik, hiç kimsenin tehditlerine pabuç bırakmadık. Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi, bizim davamız devlet davası, millet davası ve vatan davasıdır. O yüzden dimdik ayaktayız. Her geçen gün büyüyerek çoğalarak katlanarak güçleniyoruz. Allah’ın izniyle seçimde Türkiye Cumhuriyeti devletindeki, partilerin hepsinin önüne geçerek birinci parti olacağız. Hedefimiz budur, bu amaçla da elimizden geleni yapacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener, koltuğunda hiçbir gün tam olarak oturmuyor illeri ilçeleri ziyaret ediyor. Herkese ulaşmaya çalışıyor, diğer günlerde Ankara’da sivil toplum kuruluş örgütlerini kabul ediyor günün çoğunu iktidar olma mücadelesi vererek çalışıyor. Bu nedenle bizimde artık oturmamız haramdır. Lütfen herkes elinden gelen katkıyı sunsun bundan sonra boş durmak yok. Bizde elimizden gelen mücadeleyi vererek Ardahan’da partimizi birinci parti çıkarmamız lazım. Bundan emin olun ki o, yolda da ilerliyoruz. Biz esnaf ziyaretlerimizde gittiğimiz esnaflarda hiç kimse bize yok demedi ya da partimize üye oldu ya da sözünü verdi. Hiç bir esnafımızdan boş çıkmadık. Onun için bu sadece benim yapacağım bir iş değil hep beraber ekip mücadelesi vereceğiz ekip olarak herkes bulunduğu ortamda İYİ Partiyi anlatacak, hükümet nasıl olacağımıza anlatacak, Hükümet olduktan sonra çözümlerimizin neler olacağını anlatacak ve partimize insanları davet ederek, gitgide çoğalacağız. Buraya gelen insanların tamamı fedakârlık için bu partiye katılmış ve cesaret göstermiş bu yüzden hepinizi kutluyor teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.


1

“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı

2

Damal mesire alanında temizlik çalışması

3

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

4

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

5

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti