BAŞKAN ŞİMDİ: “BU YIL ANKARA’DA TANITIM GÜNLERİ YAPMAYACAĞIZ”

Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu (Ankara ARDA-FED) Başkanı Ergüder Şimdi, bu yıl Ankara’da Tanıtım Günleri düzenlemeyeceklerini söyledi.

GÜNCEL 17.11.2022 14:10:00 0
BAŞKAN ŞİMDİ: “BU YIL ANKARA’DA TANITIM GÜNLERİ YAPMAYACAĞIZ”

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu (Ankara ARDA-FED) Başkanı Ergüder Şimdi, bu yıl Ankara’da Tanıtım Günleri düzenlemeyeceklerini söyledi.

Ankara-Ardahan Dernekler Federasyonu (Ankara ARDA-FED) Başkanı Ergüder Şimdi ve başkan yardımcıları, ARDA-FED’in paydaşı olduğu Ardahan Çalıştay’ına katılmak üzere Ardahan’a geldi.

Dört günlük program için Ardahan’a gelen ARDAFED Başkanı Ergüder Şimdi ve beraberindeki başkan yardımcıları gazetemizi ziyaret etti.

ARDAFED Başkanı Ergüder Şimdi, “Ardahan’da büyük çapta yapılacak olan ve bizimde paydaşı olduğumuz Ardahan Çalıştayı için geldik. ARDAFED olarak çalıştaya nasıl katkı sunabiliriz, buradan hafızamıza ne yazıp götürebiliriz, gurbette ki hemşerilerimize neyi anlatabiliriz o amaçla geldik. İki gün sürecek çalıştayın ardından Pazar günü Serhat Ardahanspor maçını izleyeceğiz” dedi.

23 ŞUBAT'TA PROGRAM DÜZENLEYECEĞİZ

Bu yıl Ankara’da Tanıtım Günleri yapmayacaklarını ifade eden Başkan Şimdi; “23 Şubat için bir etkinlik hazırlığı yapıyoruz. Ankara’da geçen yıl ilkini yaptığımız Ardahan Tanıtım Günleri vardı, bu yıl o etkinliği yapmıyoruz. Ardahan Valimiz Hüseyin Öner, Belediye Başkanımız Faruk Demir, ATSO Başkanımız Çetin Demirci ve STK Başkanlarımızla görüş birliğine vardık ve Bursa’da, İstanbul’da ve İzmir’de tanıtım günleri yapılıyor bu sene oralara katkı sunalım, Ardahan’ı yormayalım. Önümüzde ki yılda Ankara’da yapacağımız etkinliği el birliğiyle yapmış olalım diye karara vardık. Yani bu sene Ankara’da Ardahan Tanıtım Günleri programını yapmıyoruz. 23 Şubat’ta Ankara’da Ardahan’ımızın kurtuluşu ve Federasyonumuzun kuruluşu ile ilgili program yapacağız”.

LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLER İÇİN PROJEMİZ VAR

Ardahan’da lise son sınıf öğrencileri için projeleri olduğunu söyleyen Başkan Şimdi, “Özel Dershaneler Birliği (Özdebir) Türkiye genelinde deneme sınavı yapıyor. 1. Dönem ve 2. Dönem olmak süre 6 sınav yapıyorlar. Bu sene Ardahan’da lise son sınıf olup üniversite sınavına girecek öğrencilerimizi de o sınava sokabilir miyiz diye Özdebir ile işbirliği yapıyoruz. Görüşmelerimiz tamamlandığında öğrencilerimiz Aralık ayının ilk haftasında yapılacak olan sınava girebilecekler. Federasyon olarak öğrencilerimize böyle bir katkı sunacağız” diye konuştu.    


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak