Başkan Özer’in haklı mücadelesi sonuç verdi

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer’in Ardahan Devlet Hastanesi kavşağı için verdiği mücadele sonuç verdi.

GÜNCEL 23.08.2023 15:20:00 0
Başkan Özer’in haklı mücadelesi sonuç verdi

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer’in Ardahan Devlet Hastanesi kavşağı için verdiği mücadele sonuç verdi.

Ardahan Devlet Hastanesi yolu sorunu çözüme kavuştu. Ardahan-Göle karayolunun yapımı sırasında hastane kavşağının 2 kilometre ileriye yapılması kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, TOKİ konutları, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ve hastaneye varmak için yolun uzadığını ileri sürerek, mağduriyetin giderilmesini talep etmişti. 

Başkan Özer’in ve kamuoyunun çağrılarına duyarsız kalmayan yetkililer yeni yol yapımı için harekete geçmişti. AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un talebiyle Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Ardahan Devlet Hastanesine vatandaşın daha kolay ulaşabilmesi için yeni yol yapımı tamamlandı. 10 metre genişliğinde ve 1150 metre uzunluğunda ki yol asfaltlanarak kullanıma açıldı.

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, Ardahan Devlet Hastanesi ek bağlantı yolunun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Özer, “Ardahan-Göle karayolunun yapımı sırasında hastane kavşağı yaklaşık 2 kilometre ileriye yapılmıştı. Yolun uzaması nedeniyle özellikle hasta taşıyan ambulanslar ve hastaneye giden hastalarımız, vatandaşlarımız mağdur oluyordu. Bu konuda yetkililere çağrıda bulunarak kavşak yapılmasını talep etmiştik. Haklı mücadelemiz sonuç verdi ve Ardahan Devlet Hastanesine ek bağlantı yolu yapılarak kullanıma açıldı. Yolun yapımında emeği geçen AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’a, önceki dönem AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!