BAŞKAN ONAY: “ARDAHAN’IN RÖNTGENİNİ ÇEKECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay, esnafların sorunlarını yerinde dinliyor

SİYASET 29.11.2022 16:57:00 0
BAŞKAN ONAY: “ARDAHAN’IN RÖNTGENİNİ ÇEKECEĞİZ”

HABER: ŞENOL KİRMAN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan Merkez İlçe Başkanı Kadir Sinan Onay, esnafların sorunlarını yerinde dinliyor. Ardahan’ı karış karış gezen Başkan Onay, esnafın dertlerini dinleyerek sorunları bizzat yerinde tespit ediyor.

ÖBEK çalışmaları kapsamında her meslek grubuna yönelik saha çalışmaları yürüten Başkan Onay, yerel medyanın sorunlarını dinlemek üzere gazetemizi ziyaret etti.  Gazetemiz sorumlu müdürü Barış Bilgin, yerel medyanın durumu ve beklentileri hakkında Başkan Onay’a kapsamlı bilgiler verdi.  

Başkan Onay, Ardahan’ın dört bir yanını gezerek, esnafın sorunlarını dinlediklerini ve rapor haline getireceklerini söyledi.

Ardahan’ın röntgenini çekeceklerini ifade eden Başkan Onay şöyle konuştu; “ÖBEK çalışmalarımız kapsamında tüm meslek gruplarının yaşadığı sıkıntıları tespit etmek amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Birebir görüşmelerimizde sorunları yerinde tespit ediyoruz. Sorunları ve neler yapılması gerektiği ile ilgili notlar alıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de raporlaştırıyoruz. Örneğin, 2000 yılında nüfusumuz kaçtı, şuanda kaç, ne kadar göç veriyoruz, göçü neler tetikliyor, hastanemizde doktor sıkıntısı yaşanıyor mu, yapılan yatırımlar yeterlimi, yerel medyanın sorunları, esnafın sorunları, esnafımız BAĞ-KUR’larını yatırabiliyorlar mı, giderleri ne kadardır. Açılan süper marketler Ardahan’a ne kadar zarar veriyor, hayvancılık, arıcılık, eğitim de ki durumumuz, devlet ne gibi teşvikler veriyor, vatandaşımıza yeterli midir, değil midir gibi genel bir çalışma yapıyoruz. Her meslek grubuyla birebir görüşmeler yapıyoruz. Deyim yerindeyse Ardahan’ın röntgenini çekeceğiz. Bu röntgen kentin kronik sorunlarına çözüm açısından da önemli bir veri olacak. Bu çalışmalar aslında partimizin iktidara hazırlık adımlarıdır” diye konuştu.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu