Başkan Koç, Öğretmenler gününü kutladı

İl Başkanı Kaan Koç, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize şükran borçluyuz

GÜNCEL 24.11.2021 11:57:00 0
Başkan Koç, Öğretmenler gününü kutladı

 Ardahan Ak Parti İl Başkanı Kaan Koç, Öğretmenler gününü kutladı. Başkan Koç, yaptığı açıklamada Öğrencilerini kendi evlatları gibi görerek her açıdan gelişmeleri için büyük özveri gösteren, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlarken önemli sorumluluklar üstlenen öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz eğitim öğretim sürecinin her aşamasında gayret ortaya koyarken, bizler de bu çabanın yeni başarılara dönüşmesi ve eğitimde kalitenin daha da artırılması için durmadan çalışıyoruz.

Koç, "7,5 milyar lira olarak devraldığımız eğitim bütçesini 2021'de 147 milyar liraya taşıdık. Yükseköğrenim de dahil edildiğinde 211 milyar lirayı aştı. Okullarımızın ve dersliklerimizin sayısında önemli artış sağladık. Öğretmenlerimizin çalışma koşullarını iyileştirirken, desteklerle öğrencilerimizin en büyük yardımcısı olduk. Kız çocukları başta olmak üzere tüm çocukların eğitim hayatına katılımı, mesleki eğitimin güçlendirilmesi, okullar arasındaki imkân farklılıklarının azaltılması ve okulların, teknolojinin imkânlarıyla buluşturulması konusunda ciddi adımlar attık. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, nitelikli, araştıran ve üreten nesiller yetiştirmek için görevlerini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimizi hürmetle selamlıyorum.

Başkan Kaan Koç, Cumhuriyetimizin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görevi başında şehit düşmüş ve ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yurdumuzun dört bir yanında mukaddes bir görev ifa eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum." Dedi.

 

 

 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı