Başkan Koç, Köy Muhtarlarıyla, bir araya geldi

Ak Parti İl Başkanı Kaan Koç, Muhtarların kendi köyleri ile ilgili sorunlarını ve taleplerini dinledi

GÜNCEL 13.03.2023 16:22:00 0
Başkan Koç, Köy Muhtarlarıyla, bir araya geldi

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan Ak Parti İl Başkanı Kaan Koç, Köy Muhtarlarıyla Parti binasında bir araya geldi. Başkan Koç, muhtarların kendi köyleri ile ilgili sorunlarını, ve bölgesinde başta karayolu olmak üzere diğer taleplerini dinledi. Muhtarların taleplerini her zaman dikkate aldıklarını ve yerine getirilmesi konusunda da çok hassas davrandıklarını belirten Başkan Kaan Koç, muhtarlık müessesinin toplumsal yaşamın önemli taşlarından olduğunu, vatandaşların talep ve istekleri noktasında ilk temas noktası olması açısından büyük önem arz ettiğini dile getirdi.

Muhtarların bulunduğu mahallede ya da köyde devletin tüm kurumlarını temsil ettiğini ve halk ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Koç, “Muhtarlarımız bulundukları köylerin ve mahallelerin devletle olan iletişim kaynağı, devletimizin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulağıdır dedi.

Başkan Kaan Koç, Ak Parti il binasında gerçekleştirdiği Muhtarlar, görüşmesine Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri de katılım sağladı.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu