BAŞKAN KARAGÖZ, KONGREDE ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Serhat Ardahanspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı

GÜNCEL 4.07.2022 13:49:00 0
BAŞKAN KARAGÖZ, KONGREDE ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Serhat Ardahanspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı.

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını ve kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon BAL Ligine katılamayacak durumda olan Serhat Ardahanspor’a sahip çıkarak, ligde kalmasını sağlayan Kulüp Başkanı Aykut Karagöz, geçtiğimiz günlerde Ardahan’da Vali, Belediye Başkanı, STK ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret ederek takıma destek talebinde bulunmuştu.

Başkan Karagöz, yaptığı görüşmeler sonunda yeterli desteği bulmadığını belirterek, kongrede aday olmayacağını söyledi.

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz yaptığı açıklama şöyle:

“Bilindiği üzere uzun süredir önümüzdeki sezon için istişareler yapıyordum. Bu istişareler sonucu beklediğim ortamı bulamadığım için geçen sene ki sıkıntıları yaşamamak ve yaşatmamak için Serhat Ardahanspor kulüp Başkanı olarak olağanüstü genel kurul kararı almış bulunmaktayım. Başkanlık için aday olmayacağımı da bu vesile ile duyurmuş olayım. Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Naçizane bu işin oluru için tavsiyem şudur ki ya il özel idare bünyesinde olmalı, ya belediye bünyesinde ya da hiç kimseden beklenti içinde olmayacak ekonomisi çok iyi olan bir yönetim olmalı. Yoksa bu kısır döngü bu şekilde devam eder… Bu istişarelerde destek sözü verenlere çok teşekkür ediyorum”.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak