BAŞKAN KARABULUT: “TÜRKİYE’NİN YENİ BİR ÇAREYE, DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ardahan İl Başkanı Adem Karabulut; “Türkiye’nin bir çareye, değişime ihtiyacı var, bizde bunu Genel Başkanımız ile Allah nasip eder ise değiştirip bir çare üretmeye çalışacağız”

SİYASET 26.12.2022 17:41:00 0
BAŞKAN KARABULUT: “TÜRKİYE’NİN YENİ BİR ÇAREYE, DEĞİŞİME İHTİYACI VAR”

HABER: ŞENOL KİRMAN

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Ardahan İl Başkanı Adem Karabulut, gazete-mize açıklamalarda bulundu. Türkiye Değişim Partisi’nin başarılı İl Başkanı Adem Karabulut ile parti çalışmalarını konuştuk. TDP Ardahan İl Başkanı Adem Karabulut, parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Ardahanlıların yeni yılını kutladı. 

Başkan Karabulut’un sorularımıza cevapları şöyle;

>Parti olarak çalışmalarınız nasıl ilerliyor, seçimlere hazır mısınız?
Parti olarak çalışmalarımız çok güzel gidiyor, halktan gerçek anlamda bize karşı büyük bir sevgi var, özellikle Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’e karşı ilgi bir başka. Türkiye’nin bir çareye, değişime ihtiyacı var, bizde bunu Genel Başkanımız ile Allah nasip eder ise değiştirip bir çare üretmeye çalışacağız.

>Parti içinde üye sayınız ne kadar?

Parti için üye sayımız şuan çok güzel, Ardahan’da yeni kurulan partilerde birinci olarak biz gidiyoruz ve şuan Türkiye Değişim Partisi 81 ilde birinci parti olarak 6 aydır üst üste birincilikle ilerliyor.

>Seçimlere 6 ay kala partiye gelip aday adaylığına başvuru yapan oldu mu?

Başvurular var tabi ki, ama biz daha erken olduğu için o aşamaya gelmedik, bekliyoruz.

>Türkiye Değişim Partisi olarak hangi ittifakı destekliyorsunuz?

Genel Başkanımızın bir lafı var, Türkiye iki ittifaka mecbur bırakıldı diyor ve bunun için çok erken diyoruz. Bunu ilerde Türkiye’mizin yararına konuşmalar ve anlaşmalar sürüyor ona göre bir karar verilecektir.

>Sizin gibi yeni kurulan küçük partilere gelip torpil isteyen var mı?

Bize şuan başta gelen bu torpil meselesi yüzünden işe alımlarda büyük bir şikayet var, bu şikayetler yüzünden bayağıda gelip bize fikir sunan, siz ne yapabilirsiniz diyenler oluyor. Bunun önü bir türlü kesilmedi, yani herkes torpil olduğu süreç içerisinde iş garantisi sunuyor, evet sözde mülakat oluyor, sözde birileri işe alınacak diye başvurular oluyor ama başvurular yapıldığı zaman işe girecekler belli oluyor. Bunun yüzünden halktan gerçek iş sahibi, gerçek muhtaç insanlar alınmıyor. Şuan alınanların çoğu torpil ile iş alındı.

>Parti olarak sizin torpile çözümünüz, çalışmalarınız nedir?

Benim kendi olarak fikrim mülakat kaldırılacak, sınavda başarılı olan kişiler, işe alınacak. Mülakatta geliyor, birincide olsa yüzde yüz bir puanda alsa mülakatta eleniyor, torpili olan kişi alınıyor. Biz buna karşıyız. İnşallah iktidara da geldiğimizde mülakat kısmını kaldıracağız.

>Parti için eklemek istediğiniz çalışmalarınız, mesajlarınız nelerdir?

Parti olarak çalışmalarımız devam ediyor, özellikle şehir kısmından çok köy köy dolaşıp köylerin isteklerini, neler isteyip istemediklerini not alıp genel merkezimize bildiriyoruz. Sahaya aktif olarak inmedik, İnşallah yılbaşından sonra aktif olarak ineceğiz, Yılbaşından sonra parti çalışmaları devam edecek, ittifak konusuna gelince bir karar verilecek ona göre halkımızın karşısına çıkacağız.

Başkan Adem Karabulut’tan yeni yıl mesajı

Başkan Adem Karabulut: “Başta tüm halkım adına sağlık dilerim, şöyle bir son 2 sene gitsin bir daha gelmesin, uzak dursun. Ucuz bir hayat diliyorum milletimiz için. 2023 yılında enflasyonun tek rakama düşmesini diliyorum. Hayırlısını istiyoruz milletimiz için”.
 


1

Çıldır’da 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek

2

Çıldır Eski Beyrahatun Köyü'nde bilinçlendirme eğitimleri düzenledi

3

Küçük Kızlar Futbol Takımı Bölge Şampiyonu Oldu

4

Başkan Demir’den 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı

5

Ardahan’da ihracat ve ithalat arttı