BAŞKAN İSKENDER ALİHANOĞLU, MAZBATASINI ALDI

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 30. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen İskender Alihanoğlu mazbatasını alarak göreve başladı.

GÜNCEL 1.03.2022 12:46:00 0
BAŞKAN İSKENDER ALİHANOĞLU, MAZBATASINI ALDI

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 30. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen İskender Alihanoğlu mazbatasını alarak göreve başladı.

26 Şubat Cumartesi Günü Dursun Akçam Kültür Evi’nde yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli olağan genel kurulunda İskender Alihanoğlu 278, başkan adaylarından Deniz Özer 199, Mahmut Avşar 71, Uğur Daşdemir 71, Fahrettin Görmüş’te 35 oy almıştı.

Seçimin ardından bugün beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ardahan İl seçim kurulu başkanlığına giden başkan İskender Alihanoğlu, Ardahan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Ardahan Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sümeyye Kocaman’dan hayırlı, uğurlu olsun dilekleri ile mazbatasını aldı.

 “SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Mazbata töreninin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Alihanoğlu; “Yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımız ile beraber İl seçim kurulumuza giderek mazbatamızı aldık. Yeni döneme bugünden itibaren başlıyoruz. Bizi odamızda göreve layık gören, göreve getiren tüm esnaf ve sanatkar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Esnaf ve Sanatkarlarımız bizim değerimizdir. Biz onlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kazanan Ardahan ve esnaf oldu. Bizimle beraber seçimde yarışan tüm aday arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim oldu, Ardahan için hayırlı olsun. Verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getireceğiz” dedi.


1

Milli sporcu Avrupa’da madalya peşinde

2

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Evliyaoğlu: Arıcılık Çalıştayı’ndan dışlandık

3

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

4

Meyve ağaçları satışa çıktı

5

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması